Niech Ci ziemia lekką będzie przyjacielu.
Jeszcze byś się zdziwił obsrańcu
Gowno byś zrobił pizdo. Kolejny internetowy bohater...
nie mierz wszystkich swoja miarą, myślę że każdy normalny człowiek powinien mieć odruch przynajmniej sprawdzenia o co chodzi.
Po pierwsze środkowym pasem jechałem bo kilkanaście sekund wcześniej tira wyprzedziłem.
Po drugie byłem sam i dwoje dzieci ( dziewczynki)
Po trzecie chłop o połowę większy, plus jeszcze te tiry z tyłu- kiepski pomysł.
A po czwarte, skąd wiadomo czy to nie kurwa która zajebała mu portfel, albo jakaś właśnie podpucha?
Zapamiętajcie debile, jak możesz komuś pomóc skoro nie zadbasz o swoje bezpieczeństwo. Dziękuję za uwagi
Po pierwsze primo, po czym wnosisz, że to był mąż ? Po drugie primo a może uratowałby dziewczynie życie… Najlepiej nic nie robić ewentualnie zadzwonić na policję a nim przyjadą dziewczyna zostanie zruchana i uduszona w rowie. Już pomijam, że napastnik może być najebany i w takim stanie prowadzi auto… a ja bym się zatrzymał, zapytał czy na poranny jogging, to troszkę nie za wcześnie, ocenił sytuacje i odpowiednio zareagował. Kamerkę w samochodzie miał, było słychać, że pasażer też był, wiec świadek jest… jest wiele możliwości a nie tylko 112 i odjazd zadowolony, że masz gębę całą.
A może dziewczyna ukradła gościowi telefon i dlatego ją goni? A może to kwestia długu za dragi? A może ta laska dźgnęła nożem jego żonę w samochodzie i teraz ucieka? Skąd ty mądralo możesz wiedzieć co się tam wydarzyło po 10 sekundach filmu? Scenariuszy może być milion i w wielu z nich to nie facet jest tu agresorem. Normalny człowiek widząc coś takiego najpierw oddala się i dzwoni na policję a dopiero potem obserwuje sytuację i zastanawia się czy jest w stanie coś zdziałać. Dla normalnego człowieka bezpieczeństwo własne oraz pasażerów/rodziny jest ważniejsze niż konflikty jakichś randomów spotkanych na autostradzie.
Jeszcze byś się zdziwił obsrańcu
nie rozśmieszaj mnie
Ale trzymam cię za słowo.
Walcz, naprawiaj świat.
Przy 100kg wagi, 12 latach w sportach walki raczej średnio trafiłeś z tym obsrańcem, ale nieważne, tak jesteś najlepszy
Self Defence i możliwości jakie mogą cię spotkać porównałbym do efektu Dunninga-Krugera w moim przypadku.
Ale tak jak napisałem wyżej twoje życie jest mniej cenne od życia tej dziewczyny, walcz