Może następnym razem się uda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Może następnym razem się uda.
już myślałem, że w końcu trafiłem na taki filmik gdzie taki pojeb spadnie... no i jak zawsze się zawiodłem..
Nie mam telewizji przez niego
Ja się zesrałem ze strachu już w 2 sekundzie, gdy stanął tuż przy krawędzi dachu, a ten takie rzeczy odpierdala
Co za pech! Nie spadł...
Na początku myślałem że może jakiś skok na drugi blok co nie zmienia faktu że takie filmiki robią na mnie czasem większe wrażenie niż odcinanie łba...
E tam za tydzień zrobią powtórkę, tyle że tą antenkę ktoś gorzej zamocuje. I będzie materiał na harda.
no debil i tyle
Debil nie debil, ale formy tylko mu pozazdrościć. Miał pecha, nie zobaczył kabli na drodze skoku. Mimo wszystko jednak przeżył dzięki własnemu refleksowi i sile. Mnie i pewnie każdemu z sadoli nawet adrenalina nie pomogłaby się utrzymać na takich drutach. Szacun dla niego za to.
Na końcu widać, jak mocno gacie obsrane, jak niepewnym krokiem idzie xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów