Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ja pierdole, nienawidze takich dzieciakow. Naprawde nie dziwi mnie to dlaczego matki z dzieciakami zaczynaja chodzic z szelkami na plecach dla nich jak dla jakis malpek. Bez kitu, gowniak ma rozumiec ze przy rodzicu jest bezpieczny a nie sie odbiega swawolnie. Kurwa.
Ja pierdole gdzieś ty do szkoły chodziła
PS. odczuwam niedosyt. kilka centymetrów od harda
stado chuji murzynskich do japy i dupy za zapierdalanie w tym miejscu:).
Bardzo nie ładnie tak otwarcie namawiać do pedofilii, bo za główną akcję, odpowiada tu gówniak...
Jak sama nazwa wskazuje, to jest PRZEJŚCIE dla pieszych, a nie KURWA, PRZEBIEGNIĘCIE dla pieszych. Z resztą, jest szereg art. regulujący to (o zdrowym rozsądku, czy też instynkcie samozachowawczym nawet nie wspominam), jak to powinno wyglądać, tak samo jak i w drugą stronę... Najlepsze jest to, że niektóre wzajemnie się wykluczają, więc jest dość spore pole na naciągnięcie jednych, czy drugich...
Ja pierdole gdzieś ty do szkoły chodziła
Pewnie wyższa szkoła lansu, baunsu, hałasu, i takie inne temu podobne...
widać,że kierowca niedzielny. Zamiast odbić w lewo to ten w prawo i po hamulcach.
Odbić w lewo?? Nie rozumiem twojego toku myślenia, lepiej wpierdzielić się w ludzi niż w samochód po prawej?
Co wam gówniak zawinił? On wie tylko tyle ile go nauczyła niedojebana "matka". Nawet go nie łapała, dla niej to co robił było całkowicie normalne...
Czyli w dużym stopniu składa się z jej genów... Ja bym tam dmuchał na zimne...
wina kierowcy tylko i wyłącznie i tyle (i tępej starej). Tak, zgodnie z przepisami to nie jest wyprzedzanie na przejściu dla pierwszych, ale należy zawsze w takich sytuacji zwolnić na maksa, i do 20. Dlaczego ? Właśnie dlatego. Powinni materiały stąd puszczać na szkoleniu na prawo jazdy.
Dokładnie powinni, tyle że dla kierowcy należą się brawa. Nie wyprzedzał - jezdnia ma dwa pasma w każdym kierunku. Jechał na tyle wolno, że zdążył wyhamować. Do tego odbił lekko w prawo. Uratował dupę dziecku (i sobie, bo by miał potrącenie na pasach i duuuży problem).
Sugerując "zwalnianie na maksa" stworzyć możesz dodatkowe problemy. Ktoś za tobą nie wyhamuje i jest dzwon. Należy zachować szczególną ostrożność - to jak najbardziej, ale nie żeby ruch od razu tamować.
żaden kurwa refleks tylko jak widzi że po drugiej stronie stoją i zasłaniają pasy to się jedzie 5kmh i obczaja czy nikt nie idzie
To samo tyczy się drugiej strony... To nie jest pierdolona amazonia, gdzie samochód pojawia się raz na miesiąc, tylko ruchliwe miasto.
Prawo miejskiej dżungli... Jedź, albo będziesz jedzony...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów