📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja tobie już piw nie będę nabijał za takie wartościowe materiały. To coś jak moje ruchające się biedronki co po 5 minutach były w sucharach. Dziękuję za uwagę.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Nie może się nie znam, ale to chyba ta największa z kurew. Ta, która ssie i połyka krew, a nie spermę. To ona bzyka przez cały dzień i noc. To jej chłop jest dźwiga brzemię chuja, a jest całkiem miłym ziomkiem. Fakt - jest weganinem, ale to nie przeszkadza mu być spoko typem, który nie przypierdala się do Ciebie
Po krótce to wszystko o komarze w wersji żeńskiej
Nie może się nie znam, ale to chyba ta największa z kurew. Ta, która ssie i połyka krew, a nie spermę. To ona bzyka przez cały dzień i noc. To jej chłop jest dźwiga brzemię chuja, a jest całkiem miłym ziomkiem. Fakt - jest weganinem, ale to nie przeszkadza mu być spoko typem, który nie przypierdala się do Ciebie
Po krótce to wszystko o komarze w wersji żeńskiej
T3RMINATOR napisał/a:
Ja tobie już piw nie będę nabijał za takie wartościowe materiały. To coś jak moje ruchające się biedronki co po 5 minutach były w sucharach. Dziękuję za uwagę.
Po pierwsze nie jestem moderatorem i co jest sucharem a co nie to chuj mi do tego ale przypomnijmy ten fascynujący materiał sadistic.pl/z-zycia-seksualnego-biedronek-vt521120.htm
~Halman napisał/a:
Po pierwsze nie jestem moderatorem i co jest sucharem a co nie to chuj mi do tego ale przypomnijmy ten fascynujący materiał
Fascynujące. Co mnie obchodzi, jak biedronki pierdolą się. No chyba, że mamy na Sadolu zboczeńców, których to kręci.
Halman napisał/a:
Po pierwsze nie jestem moderatorem i co jest sucharem a co nie to chuj mi do tego ale przypomnijmy ten fascynujący materiał
A to geje czy heter, bo nie wiem czy oglądać.?
Sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
A to geje czy heter, bo nie wiem czy oglądać.?
możliwe ze to sa bi-edronki...
Nie długo pojebani obrońcy zwierzątków, pewnie będą karać za takie filmy. Skoro już za karpia, chłop dostał 3 miesiące. Ale póki co, śmiechłem
~Halman napisał/a:
Ciekawe, czy ktoś zwalił do tych biedronek. I równie ciekawe, jak to, kto je biedronki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów