18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
T3RMINATOR 2020-08-13, 12:03
Ja tobie już piw nie będę nabijał za takie wartościowe materiały. To coś jak moje ruchające się biedronki co po 5 minutach były w sucharach. Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
cucho 2020-08-13, 12:04 15
"ale pajączek nie miał o tym "pąjęcia"..."

Nie może się nie znam, ale to chyba ta największa z kurew. Ta, która ssie i połyka krew, a nie spermę. To ona bzyka przez cały dzień i noc. To jej chłop jest dźwiga brzemię chuja, a jest całkiem miłym ziomkiem. Fakt - jest weganinem, ale to nie przeszkadza mu być spoko typem, który nie przypierdala się do Ciebie
Po krótce to wszystko o komarze w wersji żeńskiej
Zgłoś
Halman 2020-08-13, 12:08 2
T3RMINATOR napisał/a:

Ja tobie już piw nie będę nabijał za takie wartościowe materiały. To coś jak moje ruchające się biedronki co po 5 minutach były w sucharach. Dziękuję za uwagę.

Po pierwsze nie jestem moderatorem i co jest sucharem a co nie to chuj mi do tego ale przypomnijmy ten fascynujący materiał sadistic.pl/z-zycia-seksualnego-biedronek-vt521120.htm
Zgłoś
Payan 2020-08-13, 12:09 1
~Halman napisał/a:

Po pierwsze nie jestem moderatorem i co jest sucharem a co nie to chuj mi do tego ale przypomnijmy ten fascynujący materiał

Fascynujące. Co mnie obchodzi, jak biedronki pierdolą się. No chyba, że mamy na Sadolu zboczeńców, których to kręci.
Zgłoś
S................z 2020-08-13, 12:19
Halman napisał/a:

Po pierwsze nie jestem moderatorem i co jest sucharem a co nie to chuj mi do tego ale przypomnijmy ten fascynujący materiał

A to geje czy heter, bo nie wiem czy oglądać.?
Zgłoś
Halman 2020-08-13, 12:23 1
Sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

A to geje czy heter, bo nie wiem czy oglądać.?

możliwe ze to sa bi-edronki...
Zgłoś
janlew 2020-08-13, 12:27
Nie długo pojebani obrońcy zwierzątków, pewnie będą karać za takie filmy. Skoro już za karpia, chłop dostał 3 miesiące. Ale póki co, śmiechłem
Zgłoś
mazga50 2020-08-13, 15:45
@Halman

Bo to komar.
Zgłoś
Pedofilek 2020-08-13, 16:50
to komar pajacu
Zgłoś
Juzwa 2020-08-13, 18:36
~Halman napisał/a:

Ciekawe, czy ktoś zwalił do tych biedronek. I równie ciekawe, jak to, kto je biedronki.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
AlbertoNihilo 2020-08-14, 1:20
IQ tego pajaca mnie przeraża. Super. Fajnie że nagrałeś. To fascynujące.
Zgłoś
-Sparky Sharky- 2020-08-14, 20:36
Zgadzam się z panami wyżej, to je komar skurwiel a nie pająk
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów