Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W słowniku PJN nie istnieje zwrot: "weź spierdalaj". Mógł przy najszczerszych chęciach źle zrozumieć prośbę nagrywającego. Robił co mógł, aby wyjaśnić sytuację, lecz spotkał się z agresją.
Jako prawnik widzę tu furtkę pozwalającą na ubieganie się o zadośćuczynienie.
Jaką furtkę? Weź spierdalaj
Ale by mu się kilka strzałów na pysk przydało, facet miał w chuj cierpliwości do debila, po wejściu do auta powinien skończyć bez zębów.
Jakiej cierpliwości? Jeden i drugi to pizda, bał się mu zajebać
Jakiej cierpliwości? Jeden i drugi to pizda, bał się mu zajebać
Hahahah aleś ty mało inteligentny
Sytuacja w Warszawie, na przejściu dla pieszych, kierowca samochodu osobowego przepuszczał pieszego, natomiast kierowca samochodu jadącego za nim trąbił. Dziewczyna otworzyła drzwi i zrobiła mu uwagę, w odpowiedzi usłyszała: „Ona jest Ukrainką i nie ma prawa z nim rozmawiać”, po czym zablokował samochodem drogę i używała wulgarnego języka.
w żopu
Na pytanie gdzie jest pierwsza część, odpisałeś, że w dupę.
Jeśli kręci cię seks analny, to proś swego partnera, mnie w to nie mieszaj.
Dziewczyna otworzyła drzwi i zrobiła mu uwagę,
A, czyli to ona wszczęła awanturę.
Gdyby nie zareagowali, to rozjechaliby się po tych paru sekundach stania...
No ale awantura jest ważniejsza, niż dojechanie do celu.
;>>>
W słowniku PJN nie istnieje zwrot: "weź spierdalaj". Mógł przy najszczerszych chęciach źle zrozumieć prośbę nagrywającego. Robił co mógł, aby wyjaśnić sytuację, lecz spotkał się z agresją.
Jako prawnik widzę tu furtkę pozwalającą na ubieganie się o zadośćuczynienie.
Lepiej zrobić to po niemiecku czyli zagazować i sprzedać bezobjawowego kopa na jaja (albo kilka). Policji obitych jajec nie pokaże, a zanim lekarz go zbada to mu przejdzie i nie ma sprawy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów