📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale by mu się kilka strzałów na pysk przydało, facet miał w chuj cierpliwości do debila, po wejściu do auta powinien skończyć bez zębów.
Jak zawsze, chuj wie o co chodzi.
W sumie chuj go wie od czego się zaczęło… ale za wjebanie sie do mojego auta jeszcze raz bym nim rzucił.
Zajechał im drogę czyli jebany nauczyciel gdzie sam wymaga nauczki.
kurwa gość ostoja spokoju jak by dziadziuś trafił na normalnego to z ryja nie było by co zbierać
Łysy ma szczęście, że baniakiem nie zajebał o bruk.
Kudłaty ma szczęście, że łysy nie zajebał baniakiem o bruk.
Kudłaty ma szczęście, że łysy nie zajebał baniakiem o bruk.
Jedno z bardziej kulturalnych starć i zajść, jakie miałem okazję oglądać. Dwóch Polaków nagrywanych przez Panią Ukrainkę operującą językiem polskim na zaawansowanym poziomie, zero plucia, sucker punchy, darcia puchy na cały kraj, o kosie pod żebra nawet nie wspominając. Ogólnie aż mi przykro, że się towarzystwo poróżniło o jakieś gówno warte coś i wylądowało w internetach. Zdrowia życzę, nie kopiujmy żadnych tych tam Brazylii, Hondurasów i innych tam takich bezbożnych krain
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów