18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
x................s 2012-10-13, 11:42
czemu zawsze rosjanie tak dobrze miotają tak tymi swoimi łapami to ja nie wiem, u nas bójki polegają na popychaniu głównie ;d
Zgłoś
P................n 2012-10-13, 11:59 2
up
Bo ruskie mają zapędy mocarstwowe i im w łapy idzie.
Zgłoś
człowiek_zły 2012-10-13, 12:09 87
Głupi pomysł dawać ruskim barek do reality-show.
Zgłoś
Moreq 2012-10-13, 12:52 1
No i nie wiem kto wygrał.
Zgłoś
inf3kkted 2012-10-13, 12:56 31

Htysz!
Zgłoś
R................s 2012-10-13, 12:56 77
tego właśnie nienawidzę.. próbują ich rozdzielać a tak naprawdę robią jeszcze gorzej bo jeden się wyrwie i przypierdoli temu trzymanemu i się jaszcze bardziej zaognia, kobiety drą ryja i się wszędzie pchają, któraś dostanie po ryju przez przypadek i później jeszcze pretensje ma i nakręca tłum.

Powiem tak... dać im chwilę powalczyć niech se wyjaśnią a później i tak pójdą na wódkę jak równy z równym.
Zgłoś
Emtecc 2012-10-13, 13:37 1
@Up Dobrze prawi.

Jak się ludzie znają, to chyba rzadko jest tak, że jak ciśnienie zejdzie to się później nie dogadają. Taka natura, sam wiele razy się z kumplem za szmaty wziąłem a rano i jednemu i drugiemu głupio było.

Swoją drogą, cholera jaki rosyjski jest ładny jak nie gada nim menel/ nie wykrzykuje się go.
Zgłoś
Bladeone 2012-10-13, 14:09 2
Ruscy prawie jak murzyni, też za niedługo sami siebie pozabijają
Zgłoś
s................9 2012-10-13, 14:20 1
Kurwa jeden trzyma typa a drugi go bije. Co za gamonie. Rzeczywiście pomogli...
Zgłoś
Dziamian 2012-10-13, 14:23
ale koleś na końcówce dobrze zrobił chwycił go do basenu go wjebał i już było spokojniej od razu
Zgłoś
Czajol3 2012-10-13, 14:25
Tytuł:
"kto komu parówe, wsadzi ?"
Zgłoś
mazin 2012-10-13, 14:40 1
"Z kamerą wśród zwierząt"
Zgłoś
jankol 2012-10-13, 14:51 1
Wpadł do wody i ochłonął
Zgłoś
epoim 2012-10-13, 14:57
1:42 dobrze że gościu zabrał jej tą flaszkę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów