📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
czemu zawsze rosjanie tak dobrze miotają tak tymi swoimi łapami to ja nie wiem, u nas bójki polegają na popychaniu głównie ;d
up
Bo ruskie mają zapędy mocarstwowe i im w łapy idzie.
Bo ruskie mają zapędy mocarstwowe i im w łapy idzie.
Głupi pomysł dawać ruskim barek do reality-show.
tego właśnie nienawidzę.. próbują ich rozdzielać a tak naprawdę robią jeszcze gorzej bo jeden się wyrwie i przypierdoli temu trzymanemu i się jaszcze bardziej zaognia, kobiety drą ryja i się wszędzie pchają, któraś dostanie po ryju przez przypadek i później jeszcze pretensje ma i nakręca tłum.
Powiem tak... dać im chwilę powalczyć niech se wyjaśnią a później i tak pójdą na wódkę jak równy z równym.
Powiem tak... dać im chwilę powalczyć niech se wyjaśnią a później i tak pójdą na wódkę jak równy z równym.
@Up Dobrze prawi.
Jak się ludzie znają, to chyba rzadko jest tak, że jak ciśnienie zejdzie to się później nie dogadają. Taka natura, sam wiele razy się z kumplem za szmaty wziąłem a rano i jednemu i drugiemu głupio było.
Swoją drogą, cholera jaki rosyjski jest ładny jak nie gada nim menel/ nie wykrzykuje się go.
Jak się ludzie znają, to chyba rzadko jest tak, że jak ciśnienie zejdzie to się później nie dogadają. Taka natura, sam wiele razy się z kumplem za szmaty wziąłem a rano i jednemu i drugiemu głupio było.
Swoją drogą, cholera jaki rosyjski jest ładny jak nie gada nim menel/ nie wykrzykuje się go.
Kurwa jeden trzyma typa a drugi go bije. Co za gamonie. Rzeczywiście pomogli...
ale koleś na końcówce dobrze zrobił chwycił go do basenu go wjebał i już było spokojniej od razu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów