📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
PiS się chociaż dzieli bo PO ma więcej kurew oraz wódy i jakoś się nie chcą dzielić
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tuż po nich pojawią się PeOwscy napinacze, a na końcu trafi się oszołom popierający JKM.
Hehe, skąd pomysł na Twój nick?
Jakiś kochany zwolennik wolności i tolerancji
Głosujcie na SLD i czekajcie, aż będą was w dupsko ruchać
Głosujcie na SLD i czekajcie, aż będą was w dupsko ruchać
wszyscy kurwa rowni, scierwo siedzi kilkanascie lat i tylko sie zmieniaja do rzadzenia
No to Skiba ma problem teraz, bo większość jego dealerów dup i witaminek już nie żyje . . .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów