📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Bonga są zajebiste! Ale przypuszczam że po takim buchu bym nie wiedział co się ze mną dzieje
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Bonga są zajebiste!
Jestem przekonany, że jedyne "bongo" z którym miałeś styczność wyglądało tak:
@up
pyskaty gnoju, jarzmie arogancji i agresji, atakujesz bez powodu ? To powiem ci tak.
Sssij.
A jedyne bongo z którym miałeś do czynienia to dupa kolesia z filmiku na górze, ssałeś mu dym który wciągnął prosto z dupy, a tak przy okazji to czarne co zassałeś pod koniec to nie była kometa.
pyskaty gnoju, jarzmie arogancji i agresji, atakujesz bez powodu ? To powiem ci tak.
Sssij.
A jedyne bongo z którym miałeś do czynienia to dupa kolesia z filmiku na górze, ssałeś mu dym który wciągnął prosto z dupy, a tak przy okazji to czarne co zassałeś pod koniec to nie była kometa.
@up
Słusznie kurwa! Tępić chamstwo!
Tak w ogóle się zastanawiam co ostatnio taka moda na dopierdalanie? Chujowe to jest.
Słusznie kurwa! Tępić chamstwo!
Tak w ogóle się zastanawiam co ostatnio taka moda na dopierdalanie? Chujowe to jest.
wowka01, to.........
Jestem przekonany, że jedyna "cipa" z ktorą miałeś styczność wygląda tak:
Pff ja więcej dymu z dupy wypuszczam jak pierdze...
według mnie coraz więcej takich rzeczy się pojawi, ludzie palą i będą palić ja też palę i jest mi z tym bardzo dobrze, chuja kładę na to czy to ktoś potępi nawet teraz mój post, ale taka prawda jest i będzie, dla fachowca, który mnie zjebie mam przykry komunikat nie będę wracał do tych komentarzy bo nie mam po co, wyraziłem co czuje i finał, pozdro pśk budowlańcy
Gdy rozmawiasz ze swoją dziewczyną (lub chłopakiem) też "wyrażasz swoje zdanie" i kończysz rozmowę od razu?
Gumior, jaranie ≠ ćpanie. Tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów