Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
izacji nieludzi. Pod karą grzywny, do odstrzału masz 10 nieludzi dzienn
ty zdajesz sobie sprawę, że do odstrzelenia załapało by się z 50% cebulionu z PL?
ty zdajesz sobie sprawę, że do odstrzelenia załapało by się z 50% cebulionu z PL?
Kraj mamy piękny tylko ludzie kurwy wiec dlaczego nie
Kraj mamy piękny tylko ludzie kurwy wiec dlaczego nie
czyli w pierwszej lini Biedrone i cale to tęczowe wynaturzenie. zresztą i tak stany planują wciągnąć antife na listę organizacji terrorystycznych.
Wyobraźmy sobie tak cudowną sytuację. Niedaleka przyszłość, ruch blm zalaz za skórę na tyle mocno iż ludzie w końcu otwierają oczy i zostaje wydany ogólno światowy dekret o utylizacji nieludzi. Pod karą grzywny, do odstrzału masz 10 nieludzi dziennie, minimum. Za każdy dodatkowy egzemplarz dostaje się bonus pieniężny. Eldorado, bonanza, eden, sto dziewic i miska spagetti.. Ok wstaje bo się zesrałem. Ale nie pierdolcie, fajnie by było
To teraz wyobraź sobie, że gdzieś na świecie siedzi sobie ktoś o podobnym toku myślenia do Ciebie i mówi do ludzi obok: "Polacy zaleźli nam za skórę za bardzo, wydajmy dekret o unicestwieniu tego narodu, każdy ma odstrzelić 10 ludzi". I to był np. Katyń 1940 r. Zbrodnia takiego kalibru, że nawet niemieccy oficerowie Wehrmachtu byli obrzydzeni i wstrząśnięci skalą tego mordu.
To teraz wyobraź sobie, że gdzieś na świecie siedzi sobie ktoś o podobnym toku myślenia do Ciebie i mówi do ludzi obok: "Polacy zaleźli nam za skórę za bardzo, wydajmy dekret o unicestwieniu tego narodu, każdy ma odstrzelić 10 ludzi". I to był np. Katyń 1940 r. Zbrodnia takiego kalibru, że nawet niemieccy oficerowie Wehrmachtu byli obrzydzeni i wstrząśnięci skalą tego mordu.
Ty, ale wiesz że nie jeden Katyń na świecie był? Zdajesz se sprawę z tego że ludobójstwo było od początku wszelakich konfliktów zbrojnych? Ja wiem, Katyń.. Naszych mordowali, a skoroś taki/ka w historii obeznany/a to pewnie wiesz co MY robiliśmy np. Na Rusi? Nie wiesz? To poczytaj.
czyli w pierwszej lini Biedrone i cale to tęczowe wynaturzenie. zresztą i tak stany planują wciągnąć antife na listę organizacji terrorystycznych.
Nie. W pierwszej linii pasożyty społeczne spod szyldu 500+/szlachta nie pracuje/ i wszyscy rycerze ortalionu którzy uważają się za wielkich patriotów. chociaż w ojczystym języku nie potrafią poprawnie sklecić zdania, a zapytani o datę pierwszego rozbioru dostają wylewu.
Wyobraźmy sobie tak cudowną sytuację. Niedaleka przyszłość, ruch blm zalaz za skórę na tyle mocno iż ludzie w końcu otwierają oczy i zostaje wydany ogólno światowy dekret o utylizacji nieludzi. Pod karą grzywny, do odstrzału masz 10 nieludzi dziennie, minimum. Za każdy dodatkowy egzemplarz dostaje się bonus pieniężny. Eldorado, bonanza, eden, sto dziewic i miska spagetti.. Ok wstaje bo się zesrałem. Ale nie pierdolcie, fajnie by było
lol, dokładnie tak urobili niemiecką ludność przed wybuchem wojny. niektórzy aż rwali się do nękania paskudnych żydów. nie oceniam, czy zasłużyli, czy nie. zakładam, że ktoś się mocno starał, aby zasłużyli. dokładnie tak samo ktoś pompuje kase i stara się, by teraz czarni zasłużyli sobie na coś, na czym zrobi się kolosalny interes.
Prawdopodobne, ale tylko jesli bedzie sie strzelac do bialych... niezydow.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów