Zbędny bajer.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zbędny bajer.
Fajny bajer (prawdziwy?), ale gdzie tak naprawdę zostanie przyjemność gry w bilard?
Wie ktoś czy coś takiego istnieje naprawdę? Można to kupić? Dobre do nauki
Już nawet bilard potrafią spierdolić wszechobecną technologią. Nosz kurwa mać.
bez sensu - to nie nauka tylko "czitowanie"
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
To chyba dla niedorozwojów, którzy nie potrafią kątów w wyobraźni zobaczyć i nie wiedzących, w którą stronę po uderzeniu pod kątem odbije się bila. Gra polega na umiejętności ustawianiu białej bili do kolejnego uderzenia, w sensie że bardziej gracz skupia się nad uderzeniem kolejnym i je planuje niż na tym co wykonuje. Większość graczy amatorów napierdala myśląc tylko o trafieniu bili do łuzy, nie myśląc o następnym uderzeniu. A sztuka polega właśnie na umiejętności prowadzenia bili i wystawianiu se jej na kolejne czyste uderzenie, albo utrudnienie, zastawienie dla przeciwnika. Do tego faktycznie potrzebna jest znajomość kątów i reakcji bili jak będzie lecieć itp. Ale to też zależy od uderzenia, od nadania rotacji dla bili. Bo można mierzyć trafienie w drugą bilę i w ten sam punkt, i mimo tego samego ustawienia, przy różnej rotacji bila będzie się odbijać inaczej. Kąty to podstawa, ale taki bajerek to już parodia - naprawdę dla ograniczonych chyba. No do nauki na sam początek ok, ale do gry ni chuja sie nie nadaje i psuje urok bilarda taka "ściągawka".
Ale wam żal dupy ściska. Tymczasem jest to zwykły gadżet do bilarda. Bardzo fajny i innowacyjny . Nikt nie każe wam z niego korzystać. Nie zaczną przecież montować na całym świecie tego ustrojstwa i kazać wam tego używać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów