Zbędny bajer.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zbędny bajer.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny bajer (prawdziwy?), ale gdzie tak naprawdę zostanie przyjemność gry w bilard?
Wie ktoś czy coś takiego istnieje naprawdę? Można to kupić? Dobre do nauki
Już nawet bilard potrafią spierdolić wszechobecną technologią. Nosz kurwa mać.
To chyba dla niedorozwojów, którzy nie potrafią kątów w wyobraźni zobaczyć i nie wiedzących, w którą stronę po uderzeniu pod kątem odbije się bila. Gra polega na umiejętności ustawianiu białej bili do kolejnego uderzenia, w sensie że bardziej gracz skupia się nad uderzeniem kolejnym i je planuje niż na tym co wykonuje. Większość graczy amatorów napierdala myśląc tylko o trafieniu bili do łuzy, nie myśląc o następnym uderzeniu. A sztuka polega właśnie na umiejętności prowadzenia bili i wystawianiu se jej na kolejne czyste uderzenie, albo utrudnienie, zastawienie dla przeciwnika. Do tego faktycznie potrzebna jest znajomość kątów i reakcji bili jak będzie lecieć itp. Ale to też zależy od uderzenia, od nadania rotacji dla bili. Bo można mierzyć trafienie w drugą bilę i w ten sam punkt, i mimo tego samego ustawienia, przy różnej rotacji bila będzie się odbijać inaczej. Kąty to podstawa, ale taki bajerek to już parodia - naprawdę dla ograniczonych chyba. No do nauki na sam początek ok, ale do gry ni chuja sie nie nadaje i psuje urok bilarda taka "ściągawka".
to pierwsze uderzenie to chuja warte bo po co miałby białą samą trafiać, a drugie to aż wstyd byłoby nie trafić normalnie
Kąty kątami, myślę, że do nauki np. gry w snookera mogłoby być przydatne (gdyby jeszcze uwzględniało rotacje, etc.), niemniej nic nie zastąpi głowy i myślenia.
Ciekawe czy ten program uwzględnia uderzenia białej inne niż w środek, czyli rotację boczną, wsteczną?
Ale wam żal dupy ściska. Tymczasem jest to zwykły gadżet do bilarda. Bardzo fajny i innowacyjny . Nikt nie każe wam z niego korzystać. Nie zaczną przecież montować na całym świecie tego ustrojstwa i kazać wam tego używać.
Na bandzie stołu bilardowego są znaczniki do takich zabaw....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów