📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cyganów w komunikacji publicznej też nie toleruję
kolega jak kanary wsiadają do autobusu a on nie ma biletu to przypierdala glonojada do szyby albo zaczyna się bujać w tą i z powrotem.
Ale zwykle glonojad wystarcza.
Ale zwykle glonojad wystarcza.
Agaliarept napisał/a:
Cyganów w komunikacji publicznej też nie toleruję
w Krakowie co kilka przystanków do tramwaju wpierdali się zawsze jakaś cyganka czy rumunka chuj wie co, na szczęście prawie zawsze nikt nic jej nie daje
We Wrocławiu często pojawia się jakiś nawiedzony Cygan i udaje, że potrafi grać na akordeonie i jeszcze chce żeby mu za to płacić. Natomiast grupowe popisy w ich wykonaniu można zobaczyć na linii Wrocław-Opole - od żebrania do wymuszeń.
Mają coraz większe możliwości, w końcu są już ponad 2 lata w UE.
Agaliarept napisał/a:
We Wrocławiu często pojawia się jakiś nawiedzony Cygan i udaje, że potrafi grać na akordeonie i jeszcze chce żeby mu za to płacić. Natomiast grupowe popisy w ich wykonaniu można zobaczyć na linii Wrocław-Opole - od żebrania do wymuszeń.
A żeby to jeden był cała zgraja jeździ, zagłuszają mi muzykę w "empetrójce"
Tyle się mówi o rasizmie i nietolerancji...no ale fakt faktem że zazwyczaj Cyganie zapewniają podróżnym pewien dyskomfort
Agaliarept napisał/a:
Natomiast grupowe popisy w ich wykonaniu można zobaczyć na linii Wrocław-Opole - od żebrania do wymuszeń.
hmm, często jeżdżę tą trasą ale jakoś te cygańskie popisy narazie mnie omijają. ale jak nie jestem rasistką tak cyganów też nienawidzę -.-
Skoro już o żebrakach mowa (sorry za off topic) to dodam, że część typów krążących po pociągach i "zbierających na bilet" to stała ekipa cwaniaczków, którzy po skończonej zbiórce wysiadają na najbliższej stacji.
Jest to pierwszy post na tym znakomitym forum
Nienawidze cyganów, żydów i czarnych.
Cyganów nienawidze bo wpychają się we 4 do tramwaju i drą morde, że chcą pieniędzy i jacy oni są biedni itp.
Na lini Sosnowiec-Będzin prawie w każdym tramwaju jest 4-5 cyganów, jeden gra, kolejny śpiewa(ooo matko), reszta chodzi i wymusza pieniądze.
Nienawidze cyganów, żydów i czarnych.
Cyganów nienawidze bo wpychają się we 4 do tramwaju i drą morde, że chcą pieniędzy i jacy oni są biedni itp.
Na lini Sosnowiec-Będzin prawie w każdym tramwaju jest 4-5 cyganów, jeden gra, kolejny śpiewa(ooo matko), reszta chodzi i wymusza pieniądze.
a kto najbardziej lubi nas z krajów Europy?
Rumunia!
- wg statystyk
Rumunia!
- wg statystyk
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów