Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 2014-11-25, 23:05
Nie ogarniam tego, za chuja
Zgłoś
Johny212 2014-11-25, 23:50
Śląski dowcip?
Zgłoś
markop4321 2014-11-25, 23:53 100
Zgłoś
L................5 2014-11-26, 0:14 1
arab pijący u żyda w knajpie

genjalne
Zgłoś
zdupyryjazaurus 2014-11-26, 16:51 3
Kajś ty kurwa na Rudzie żyda widzioł? Ciulstwo jak chuj,poza tym na Rudzie sie godo,a niy mówi
Zgłoś
woofer51 2014-11-27, 10:23 7
co te gówno roi na głównej no ja pierdole
Zgłoś
Viperal 2014-11-27, 10:24 9
Co to za syf?
Zgłoś
Jebus_Chytrus 2014-11-27, 11:40 10
Hehe wczoraj akurat jechałem autobusem i wszedł kontroler, to udawałem, że szukam biletu i zaczął spisywać jakąś dupeczkę co siedziała przede mną i miała tylko legitymacje i się tłumaczyła, że zapomniała miesięcznego, to spierdoliłem na następnym przystanku .

A jak ktoś ma ból dupy, że nie płace za komunikacje miejską, to mam wyjebane na to .
Zgłoś
p................a 2014-11-27, 11:49 3
Drętwy ślunski humor.
Zgłoś
Deoknife :) 2014-11-27, 11:53
Ale beka, serio, no serio, no naprawdę mówię..
Zgłoś
panchamityle 2014-11-27, 12:45
Miałem okazję jechać baną na Chebzie, ale tam jest patologia..
Zgłoś
leon0xxx 2014-11-27, 13:03 11
Jakoś tak będzie już miesiąc jak jechałem bimbajem to jakiś starszy gościu podchodzi, machnął mi jakąś legitymką przed oczami nawet nie zdążyłem zobaczyć (byłem sam w tramwaju bo było już grubo po 21, po robocie więc już byłem tak wyjebany ze nawet nie chciało mi się pytać co to było)
wtedy wywiązała się rozmowa:

On - Czy masz.... ten... nooooooooo...
Ja - Czy mam co ?
On - Ten... yyyyyy...
Ja - Gościu wysłowisz się wreszcie ?
On - Dobra kurwa nie wazne (prawie ze krzyknal)
po rozmowie usiadł z przodu i dziwnie spoglądał w moją stronę.

Po dziś dzień nie wiem czy to był jakiś niekumaty kanar czy jaki chuj...
Zgłoś
Gorteen 2014-11-27, 14:04 8
Tak, wsiadłem do tramwaju i z racji tego, ze ruszył, chciałem kupic bilet u maszynisty na następnym przystanku. Nagle gościu wyskakuje:
On: Dzień dobry kontrola biletowa, prosze przygotować bilety do kontroli.
Ja: Przepraszam, ale tramwaj ruszył i chciałem kupić na nastepynm przystanku.
On: Przykro mi bardzo, należy kupić niezwłocznie po wejściu do pojazdu
Ja: *zesrany już, 100zł kary conajmniej* No, ale co teraz?
On: To będzie 500 zł kary.
Ja: *z kasą odliczoną w ręku* No, ale naprawde, *pokazuje pieniądze* naprawdę chciałem kupić bilet.
On: To wzamian 10 pompek.
Ja: *wtf*
On: Dobra, w chuja lece, miłego dnia.
Zgłoś
Polemon 2014-11-27, 15:36 6
Up

Tys widział 500zł jak w telewizji pokazywali.

markop4321 napisał/a:

Obrazek

Z jakiego to filmu gadaj po prędce, jak aktorka się wabi? Link najlepiej wklejaj pos takie coś, człowiek nie zwierze fapnąć se musi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem