Hardcore'owy przypadek w tramwaju. Znajcie jakiś z własnego doświadczenia?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kajś ty kurwa na Rudzie żyda widzioł? Ciulstwo jak chuj,poza tym na Rudzie sie godo,a niy mówi
Hehe wczoraj akurat jechałem autobusem i wszedł kontroler, to udawałem, że szukam biletu i zaczął spisywać jakąś dupeczkę co siedziała przede mną i miała tylko legitymacje i się tłumaczyła, że zapomniała miesięcznego, to spierdoliłem na następnym przystanku .
A jak ktoś ma ból dupy, że nie płace za komunikacje miejską, to mam wyjebane na to .
A jak ktoś ma ból dupy, że nie płace za komunikacje miejską, to mam wyjebane na to .
Drętwy ślunski humor.
Ale beka, serio, no serio, no naprawdę mówię..
Miałem okazję jechać baną na Chebzie, ale tam jest patologia..
Jakoś tak będzie już miesiąc jak jechałem bimbajem to jakiś starszy gościu podchodzi, machnął mi jakąś legitymką przed oczami nawet nie zdążyłem zobaczyć (byłem sam w tramwaju bo było już grubo po 21, po robocie więc już byłem tak wyjebany ze nawet nie chciało mi się pytać co to było)
wtedy wywiązała się rozmowa:
On - Czy masz.... ten... nooooooooo...
Ja - Czy mam co ?
On - Ten... yyyyyy...
Ja - Gościu wysłowisz się wreszcie ?
On - Dobra kurwa nie wazne (prawie ze krzyknal)
po rozmowie usiadł z przodu i dziwnie spoglądał w moją stronę.
Po dziś dzień nie wiem czy to był jakiś niekumaty kanar czy jaki chuj...
wtedy wywiązała się rozmowa:
On - Czy masz.... ten... nooooooooo...
Ja - Czy mam co ?
On - Ten... yyyyyy...
Ja - Gościu wysłowisz się wreszcie ?
On - Dobra kurwa nie wazne (prawie ze krzyknal)
po rozmowie usiadł z przodu i dziwnie spoglądał w moją stronę.
Po dziś dzień nie wiem czy to był jakiś niekumaty kanar czy jaki chuj...
Tak, wsiadłem do tramwaju i z racji tego, ze ruszył, chciałem kupic bilet u maszynisty na następnym przystanku. Nagle gościu wyskakuje:
On: Dzień dobry kontrola biletowa, prosze przygotować bilety do kontroli.
Ja: Przepraszam, ale tramwaj ruszył i chciałem kupić na nastepynm przystanku.
On: Przykro mi bardzo, należy kupić niezwłocznie po wejściu do pojazdu
Ja: *zesrany już, 100zł kary conajmniej* No, ale co teraz?
On: To będzie 500 zł kary.
Ja: *z kasą odliczoną w ręku* No, ale naprawde, *pokazuje pieniądze* naprawdę chciałem kupić bilet.
On: To wzamian 10 pompek.
Ja: *wtf*
On: Dobra, w chuja lece, miłego dnia.
On: Dzień dobry kontrola biletowa, prosze przygotować bilety do kontroli.
Ja: Przepraszam, ale tramwaj ruszył i chciałem kupić na nastepynm przystanku.
On: Przykro mi bardzo, należy kupić niezwłocznie po wejściu do pojazdu
Ja: *zesrany już, 100zł kary conajmniej* No, ale co teraz?
On: To będzie 500 zł kary.
Ja: *z kasą odliczoną w ręku* No, ale naprawde, *pokazuje pieniądze* naprawdę chciałem kupić bilet.
On: To wzamian 10 pompek.
Ja: *wtf*
On: Dobra, w chuja lece, miłego dnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów