Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz odwróćmy sytuację: gościu przyp🤬olił babie. Policja! niebieska karta! dramat! płacz i lament bo przemoc w rodzinie!
Fajne te współczesne równouprawnienia, takie nie za równe... xd
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Fajna impra. 👍🏻
Śmiechu co niemiara, ubaw po pachy, wszyscy mają bekę z kolesia, dostał w mordę bo pewnie szwagierkę wymacał na weselu.
A teraz odwróćmy sytuację: gościu przyp🤬olił babie. Policja! niebieska karta! dramat! płacz i lament bo przemoc w rodzinie!
Dzisiaj takie czasy, że nie wiadomo na tym filmie gdzie jest baba.
Śmiechu co niemiara, ubaw po pachy, wszyscy mają bekę z kolesia, dostał w mordę bo pewnie szwagierkę wymacał na weselu.
Za stare towarzystwo na wesele.
To chyba jakiś wieczorek zapoznawczy w sanatorium albo DPSie
czuje w c🤬j niedosyt, ze jej nie odj🤬 z powrotem!
stare pokolenia miały w c🤬j dziwny szacunek do kobiet.. takie rycerzyki.. Teraz po prostu się oddaje bo równouprawnienie

Jakie wymacał? Nic tam nie widać. Baba widać typowa polka, byle mężowi dojebac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie