Film nagrany podczas porannej jazdy tramwajem w mieście, które walczyło o " ełropejskom stolyce kóltóry" . Zdołano uchwycić nad wyraz elokwentną wypowiedź pana, który jak twierdził ma uprawnienia do sprawdzania biletów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dr.Mengele napisał/a:
To jest Łódź - gniazdo patologii i dresiarstwa
No tak, a kiedyś sami Żydzi prawie tam zamieszkiwali...
Jak nie jemu to przynajmniej przypierdoliliby tej kurwie z tyłu co się śmieje.
I zapewne tramwaj linii 46...
Skoro koleś mówi " idz zagłosuj na Pis jutro są wybory" nie naruszył przypadkiem ciszy przedwyborczej toc to jawna agitacja.
Robster napisał/a:
A wiecie co ja się cieszę, że jestem z Częstochowy. U nas ten koleś dostałby w ryj od pierwszego lepszego studenta (pełno nas w tramwajach). Jaki by dziadek nie był, to starszych trzeba szanować, a ten bydlak ewidentnie prosi się o łoma w ryj.
w tej chwili po czewie nie smigają tramwaje...a wiekszosc studentow to albo chude cipy albo spasione huje...wiem bo kurwa tam studiuje i tramwajem nie jezdze
@Robster
jestem mieszkańcem Łodzi, ale kurwa wy nie macie tramwajów!! No chyba, że już coś zbudowali.... ewentualnie autobusy, ale nie wiem.
PS
Piszę serio więc mnie nie zbluzgaj.
jestem mieszkańcem Łodzi, ale kurwa wy nie macie tramwajów!! No chyba, że już coś zbudowali.... ewentualnie autobusy, ale nie wiem.
PS
Piszę serio więc mnie nie zbluzgaj.
Lnkk napisał/a:
No tak, a kiedyś sami Żydzi prawie tam zamieszkiwali...
nie zydzi. lodzermensche:p
jak to tuwim pisal:
"...lodzermensche, bycze chłopy..."
Cytat:
A wiecie co ja się cieszę, że jestem z Częstochowy. U nas ten koleś dostałby w ryj od pierwszego lepszego studenta (pełno nas w tramwajach)
oj mysle, ze studenci z czestochowy by sie obsrali w tej sytuacji. bo widzisz patole z lodzi nie ma nic do stracenia, a studenci z czestochowy maja. by przejebali z kretesem juz przy grze psychologicznej
@gressive jest jedna nitka tramwajowa od xx lat. Ale teraz tak jak pisze @Wiochmen nie jeżdżą bo czewa jest "w budowie".
@lapps piszę za siebie i swoich znajomych. Kiedyś jakiś żulek zaczepiał kobietę w tramwaju i "wypadł" z tramwaju. Żadna chwała wywalić żula z komunikacji miejskiej, ale nie o to tutaj chodzi. Trzeba ludzi uczyć kultury, w ten czy inny sposób.
I tak, tak wiem. Ważę, albo 150kg przy 1,6m lub 40km przy 2m. Do tego mam częste napady padaczkowe i słabo widzę, słyszę, a na deser jąkam się. Dlatego nikomu dupy bym nie skopał, mało tego nie odezwałbym się gdyby mi mamę bili, taka cipa ze mnie.
@lapps piszę za siebie i swoich znajomych. Kiedyś jakiś żulek zaczepiał kobietę w tramwaju i "wypadł" z tramwaju. Żadna chwała wywalić żula z komunikacji miejskiej, ale nie o to tutaj chodzi. Trzeba ludzi uczyć kultury, w ten czy inny sposób.
I tak, tak wiem. Ważę, albo 150kg przy 1,6m lub 40km przy 2m. Do tego mam częste napady padaczkowe i słabo widzę, słyszę, a na deser jąkam się. Dlatego nikomu dupy bym nie skopał, mało tego nie odezwałbym się gdyby mi mamę bili, taka cipa ze mnie.
Są stare chuje i mocherówki po których możesz jechać ile wlezie jak cię zaczepi, ale jeżeli ktoś zaczepia jakiegoś dziadka należy mu się... ręczne przekonanie do zmiany zdania
Szacunek dla starszych ludzi? Tak za nic? Dopóki to nie moi rodzice to każdy musi sobie na szacunek zapracować u mnie.
Toleruję mało rzeczy, ale chamstwo wobec starszych ludzi (Polaków) jest wg mnie obrazą dla narodu i nie znoszę tego kurwa mać. Jakiś cwaniaczek w bluzie z kapturem (kaptur +10 do siły i niewidzialności) pod wpływem % rzuca się do bezbronnego starszego Pana. Gdyby staruszek był chociaż 20 lat młodszy, byłoby pozamiatane z kapturnikiem.
a ja jeszcze bym pomogl go napierdolic wiecie kiedys widzialem taka sytuacje w tranwaju ,kiedy wsiadl jakis najebany koles i zaczol bluzgac na mlode dziewczyny nie zerkajac za siebie a tam siedzial dosc duzy gosc ,wstal wyjebal kopa na twarz ze az zombki sie posypaly ,wziol go za fraki kazal ukleknac przed tymi dziewczynami ,przeprosic i wyjebal go z tranwaju hehehe i tak sie skonczyla historia pewnego cwaniaczka z wyjebanym zebem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów