18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Film nagrany podczas porannej jazdy tramwajem w mieście, które walczyło o " ełropejskom stolyce kóltóry" . Zdołano uchwycić nad wyraz elokwentną wypowiedź pana, który jak twierdził ma uprawnienia do sprawdzania biletów.

Chef a najs dej!
Zgłoś
.................. 2011-10-09, 17:33
Dr.Mengele napisał/a:

To jest Łódź - gniazdo patologii i dresiarstwa

No tak, a kiedyś sami Żydzi prawie tam zamieszkiwali...
Zgłoś
Exoone 2011-10-09, 18:30
Jak nie jemu to przynajmniej przypierdoliliby tej kurwie z tyłu co się śmieje.
Zgłoś
W................a 2011-10-09, 19:53
I zapewne tramwaj linii 46...
Zgłoś
stelmon 2011-10-10, 14:43
taaa linia 46...

Patolstwo pierdolone...
Zgłoś
piperek34 2011-10-10, 15:51
strasznie dużo błędów w opisie.
Zgłoś
kaori007 2011-10-10, 16:01
Dzięki temu filmowi już wiecie, że można nagrać coś mikrofalówką.

asdaddadsadadsadsadsa
Zgłoś
kubau2kc 2011-10-10, 17:05 1
Skoro koleś mówi " idz zagłosuj na Pis jutro są wybory" nie naruszył przypadkiem ciszy przedwyborczej toc to jawna agitacja.
Zgłoś
Wiochmen 2011-10-10, 17:12
Robster napisał/a:

A wiecie co ja się cieszę, że jestem z Częstochowy. U nas ten koleś dostałby w ryj od pierwszego lepszego studenta (pełno nas w tramwajach). Jaki by dziadek nie był, to starszych trzeba szanować, a ten bydlak ewidentnie prosi się o łoma w ryj.

w tej chwili po czewie nie smigają tramwaje...a wiekszosc studentow to albo chude cipy albo spasione huje...wiem bo kurwa tam studiuje i tramwajem nie jezdze
Zgłoś
gressive 2011-10-10, 20:04
@Robster

jestem mieszkańcem Łodzi, ale kurwa wy nie macie tramwajów!! No chyba, że już coś zbudowali.... ewentualnie autobusy, ale nie wiem.

PS

Piszę serio więc mnie nie zbluzgaj.
Zgłoś
lapps 2011-10-10, 22:44
Lnkk napisał/a:

No tak, a kiedyś sami Żydzi prawie tam zamieszkiwali...

nie zydzi. lodzermensche:p
jak to tuwim pisal:
"...lodzermensche, bycze chłopy..."

Cytat:

A wiecie co ja się cieszę, że jestem z Częstochowy. U nas ten koleś dostałby w ryj od pierwszego lepszego studenta (pełno nas w tramwajach)

oj mysle, ze studenci z czestochowy by sie obsrali w tej sytuacji. bo widzisz patole z lodzi nie ma nic do stracenia, a studenci z czestochowy maja. by przejebali z kretesem juz przy grze psychologicznej

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Robster 2011-10-10, 22:57
@gressive jest jedna nitka tramwajowa od xx lat. Ale teraz tak jak pisze @Wiochmen nie jeżdżą bo czewa jest "w budowie".

@lapps piszę za siebie i swoich znajomych. Kiedyś jakiś żulek zaczepiał kobietę w tramwaju i "wypadł" z tramwaju. Żadna chwała wywalić żula z komunikacji miejskiej, ale nie o to tutaj chodzi. Trzeba ludzi uczyć kultury, w ten czy inny sposób.

I tak, tak wiem. Ważę, albo 150kg przy 1,6m lub 40km przy 2m. Do tego mam częste napady padaczkowe i słabo widzę, słyszę, a na deser jąkam się. Dlatego nikomu dupy bym nie skopał, mało tego nie odezwałbym się gdyby mi mamę bili, taka cipa ze mnie.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-10-10, 23:09
Są stare chuje i mocherówki po których możesz jechać ile wlezie jak cię zaczepi, ale jeżeli ktoś zaczepia jakiegoś dziadka należy mu się... ręczne przekonanie do zmiany zdania

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Phelot 2011-10-11, 0:02
Szacunek dla starszych ludzi? Tak za nic? Dopóki to nie moi rodzice to każdy musi sobie na szacunek zapracować u mnie.
Zgłoś
KamykHC 2011-10-11, 9:59 1
Toleruję mało rzeczy, ale chamstwo wobec starszych ludzi (Polaków) jest wg mnie obrazą dla narodu i nie znoszę tego kurwa mać. Jakiś cwaniaczek w bluzie z kapturem (kaptur +10 do siły i niewidzialności) pod wpływem % rzuca się do bezbronnego starszego Pana. Gdyby staruszek był chociaż 20 lat młodszy, byłoby pozamiatane z kapturnikiem.

Retaliate and devastate
Zgłoś
kacper8 2011-10-11, 13:33
a ja jeszcze bym pomogl go napierdolic wiecie kiedys widzialem taka sytuacje w tranwaju ,kiedy wsiadl jakis najebany koles i zaczol bluzgac na mlode dziewczyny nie zerkajac za siebie a tam siedzial dosc duzy gosc ,wstal wyjebal kopa na twarz ze az zombki sie posypaly ,wziol go za fraki kazal ukleknac przed tymi dziewczynami ,przeprosic i wyjebal go z tranwaju hehehe i tak sie skonczyla historia pewnego cwaniaczka z wyjebanym zebem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów