Film nagrany podczas porannej jazdy tramwajem w mieście, które walczyło o " ełropejskom stolyce kóltóry" . Zdołano uchwycić nad wyraz elokwentną wypowiedź pana, który jak twierdził ma uprawnienia do sprawdzania biletów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem dlaczego, ale słuchając tego pana skojarzył mi się Silny z Wojny Polsko-Ruskiej.
No i to są właśnie Polacy, zamiast debilowi przypierdolić ze dwa razy to siedzą i się cieszą...
A wiecie co ja się cieszę, że jestem z Częstochowy. U nas ten koleś dostałby w ryj od pierwszego lepszego studenta (pełno nas w tramwajach). Jaki by dziadek nie był, to starszych trzeba szanować, a ten bydlak ewidentnie prosi się o łoma w ryj.
@Robster
Nie pierdol studenciku
Na jego widok kurwa tygodniową porcję herbatników byś mu oddał aby nie patrzył na Ciebie
Nie pierdol studenciku
Na jego widok kurwa tygodniową porcję herbatników byś mu oddał aby nie patrzył na Ciebie
Kurwa to.... kurwa tamto....
meshuggah napisał/a:
@Robster
Przyznawaj się jeszcze że jesteś "Medalikorzem"
Żryj gruz cyganie.
Wygląda, jakby było nagrywane podczas jakichś testów nuklearnych
Robster napisał/a:
meshuggah napisał/a:
@Robster
Przyznawaj się jeszcze że jesteś "Medalikorzem"
Żryj gruz cyganie.
Pod Jasną Górę medaliki na straganie sprzedawać Medalikorzu podziobany albo obciągać opatowi spierdalaj. Macie jeden tramwaj trasa Jasna Góra - Dworzec, coby pielgrzymi trafili do tacy, nic poza tym.
To jest Łódź - gniazdo patologii i dresiarstwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów