📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Za Billa nie dam piwa, dam najlepszą szkocką whisky.
Ćpun i tyle. Nie można całe życie palić marihuany do chuja. Nawet ja to wiem. Jakby sensem życia było palenie ganji to by rosła człowiekowi na plecach, albo THC miał we krwi. Wiadomo, że ona otwiera ludzki umysł. Ale ile by się nie myślało logicznie na końcu będzie, że umysł powinien być trzeźwy.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Jeżeli kogoś interesuje nazwa utworu i wykonawcy: Sia - Breathe Me tyle że nie polecam resztę utworów tego wykonawcy, bo niestety odbiegają od utworu w tym filmiku.
tylko dla swiadomych
Ale za opis kopa w dupę powinieneś dostać.
Warto było napisać 3 zdania o czym film jest żeby każdy wiedział czy chce mu się to oglądać czy nie.
Warto było napisać 3 zdania o czym film jest żeby każdy wiedział czy chce mu się to oglądać czy nie.
@Kurczasty
No fakt, niestety edytować już nie mogę, bo jest na to za poźno. Forgive me!
No fakt, niestety edytować już nie mogę, bo jest na to za poźno. Forgive me!
fragment mojego tłumaczenia, więc daję piwo samemu sobie, cool
Ćpun i tyle. Nie można całe życie palić marihuany do chuja. Nawet ja to wiem. Jakby sensem życia było palenie ganji to by rosła człowiekowi na plecach, albo THC miał we krwi. Wiadomo, że ona otwiera ludzki umysł. Ale ile by się nie myślało logicznie na końcu będzie, że umysł powinien być trzeźwy.
mozna. bob palil i nie on jeden. ale przekazu nie skumales mimo, ze ci go objasnil
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Nie przepadam za nim, sprawia wrażenie chorego umysłowo z poważnymi problemami emocjonalnymi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów