📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No trzeba się przyszykować na serię głupich żarcików, grafik i gier słów. Szczęście od boga, ze moja rodzina to zwykłe szaraczki i jak mi ojciec umrze, to sobie w samotności popłaczę bez oglądania tego shitu w sieci i TV.
Dzisiaj przeglądałem kilka stron o podobnej tematyce co sadistic właśnie i natknąłem się już na kilka obrazków z Jobsem. Ten mnie akurat rozśmieszył, więc uznałem, że wrzucę
Jobs jakby chciał to by wykupił cały Wawel, wyjebał Leszka i sam w spokoju leżał.
Xenomorph08 napisał/a:
Nikogo by nie wyjebał,nic nie wykupił i nic by nie chciał, bo nie żyje.Jobs jakby chciał to by wykupił cały Wawel, wyjebał Leszka i sam w spokoju leżał.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Xenomorph08 napisał/a:
Jobs jakby chciał to by wykupił cały Wawel, wyjebał Leszka i sam w spokoju leżał.
Jaki Leszek leży na Wawelu?
Robster napisał/a:
Szczęście od boga, ze moja rodzina to zwykłe szaraczki i jak mi ojciec umrze, to sobie w samotności popłaczę bez oglądania tego shitu w sieci i TV.
Jakby jakikolwiek "Bóg" istniał to by nie pozwolił żeby ktokolwiek się chamsko nabijał ze zmarłych...
kto tam ?
na pewno nie Jobs.
A tak na poważnie to szkoda gostka. Może by jeszcze coś mądrego wymyślił.
kto tam ?
na pewno nie Jobs.
A tak na poważnie to szkoda gostka. Może by jeszcze coś mądrego wymyślił.
do tych co tak płaczą że się śmiejemy, proponuję zmienić stronkę na inną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów