📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny ten proszek, ciekawe czy dobrze zmywa ślady spermy z sutanny.
Moim zdaniem producent proszku do prania z którego zajebano grafikę powinien do sądu o odszkodowanie iść za naruszenie praw autorskich. Na oko wygląda mi to na persil tabletki do prania czy tam kapsułki.
tępe chuje co wam w tym nie pasi? lepiej żeby przed meczetem stało takie coś ze szlaczkami?
@Inoquez: Kurwa, nie wiem o co chodzi takim jak ty. Nawet zdjęcia nie można wstawić, na którym jest plebania i śmieszny napis przygotowany przez samego ksiundza. Od razu taki z islamem wyskakuje, moher pojebany...
Kościuł Pszednajświentszy atakujo, szatanisty łogniste!
Kościuł Pszednajświentszy atakujo, szatanisty łogniste!
Hmm... Niezła chata. Widzę, że nadal da się nieźle żyć z ciemnoty ludzkiej
Fajny pomysł jako katol popieram ten ksiądz przynajmniej ma jakieś podejście do ludzi sam bym mu dał 5 zł na tacę ale mam daleko .
Reklama dźwignią handlu. Nie da się normalnie, to kombinują jak swołocz zachęcić do nawiedzenia świątyni
Ja nie wiem, co wy się czepiacie. Pozew o prawa autorskie (wut?) to sprawa właściciela loga, nie wasza. A pomysł całkiem dobry. Wstawki o księżach pedofilach również żenujące, nawet dla osoby niereligijnej i nie broniącej księży.
PS. Lepsze to niż, kurwa, meczet ulicę dalej.
PS. Lepsze to niż, kurwa, meczet ulicę dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów