18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Ludomir 2011-05-09, 15:39 9
Fajnie czuję się zaszczycony módz oglądać telewizje razem z Binladenem

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
androgenius 2011-05-09, 16:14 33
Postawiłem ci piwo na zachętę-wypij je i zacznij kurwa studiować słownik języka,w którym piszesz komentarze.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
kutafon 2011-05-10, 11:37 3
ale hardcore, chyba nie zasne
Zgłoś
WhyMe? 2011-05-10, 13:29
Kurwa, Janek ?
Zgłoś
czupri 2011-05-11, 0:56 6
wielki huj nie Bin laden!!!
Zgłoś
RmX 2011-06-11, 21:44 1
Fajnego masz kolegę
Zgłoś
kothletino 2011-08-11, 19:30
Widać ze nie FAKE po sapersko podłączonych kablach od dekodera.
Zgłoś
p................1 2011-08-20, 23:06 1
dobra propaganda

Kurwa czlowieku gdzie masz oczy jaki bin laden to nawe nie janosik
Zgłoś
Bin Laden 2011-09-02, 22:29 9
Ten co upublicznił moje prywatne nagrania już zawisnął na żyłce przywiązanej do cojones
Zgłoś
kalwi89 2011-09-02, 22:34 1
Oglądam ten filmik w nadziei, że krew się poleje, albo wpadnie jakaś grupa antyterrorystyczna - a tu ciągle widzę jakiegoś brudasa z brodą który ogląda wiadomości na jakimś starym parchu ...

"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
Zgłoś
SleThu 2011-09-02, 22:56
Podpieprzył komuś cyfrę i chłopina nie wie co wciskać by zmienić kanał.
Zgłoś
Oski_m 2011-09-02, 23:30
4 miesiące zajęło im zmontowanie pokoju i obsadzeniu jakiegoś bezdomnego który miał udawać bin Ladena? Coraz gorzej z tą Ameryką. Kiedyś potrafili nagrać w studiu lądowanie na księżycu.
Zgłoś
The Butcher 2011-09-03, 3:49
Wielkie dziwy, na samoloty miał to na TV ma nie mieć?

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
Hebi89 2011-09-03, 8:17
@up no fakt na tv go stać było na pewno tylko szkoda, że Basia Kwarc ma lepszy sprzęt od niego...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów