Hiszpania.. Ciekawe znalezisko policji.. Bardzo ciekawy sposób na przemyt(jeden z klasycznych)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa podziwiam. Ja w Fiacie Bravo 2 jak chciałem radio wyciągnąć to tak ujebałem zaczepy, że bez piłki ani rusz - a oni tu tak szast prast i gotowe
Odkuje się
Winston napisał/a:
kurwa podziwiam. Ja w Fiacie Bravo 2 jak chciałem radio wyciągnąć to tak ujebałem zaczepy, że bez piłki ani rusz - a oni tu tak szast prast i gotowe
Hahahah +1
Ten język hiszpański jest w chuj podobny do brazylijskiego, albo meksykańców :/
bo na granicach nie mają wcale takich bramek do prześwietlania rentgenem pojazdów-same polaki niedoroby tu piszą co nigdy nie byli za granicą.Granice niemcy-francja,austria ,włochy mają takie bramki i ludzi przeszkolonych do patrzenia na dziwne paczki w aucie.
pozdrawiam-kierowca tira,
pozdrawiam-kierowca tira,
Kriuk napisał/a:
Musieli dostać cynk bo w innym wypadku temat nie do wykrycia
komuś mało ktoś podpłacił i pyk wiadomo jaki i kogo samochód sprawdzać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów