Elokwentne wypowiedzi Artura
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
en.wikipedia.org/wiki/Art_Binkowski
cyt: Binkowski came to Canada from Poland at the age of 13. He studied psychology at the University of Waterloo.
cyt: Binkowski came to Canada from Poland at the age of 13. He studied psychology at the University of Waterloo.
a mnie wkurwia ten cwel
patrzcie co kox robi z ludzmi
Mówili, ze Arti w ringu gryzł...
Kurwa czym miał gryźć ??, dziąsłami tarmosił ???
Kurwa czym miał gryźć ??, dziąsłami tarmosił ???
Samych idiotów widzę tutaj niestety, wielcy znawcy.
Każdy bokser bo tylu odniesionych ciosach w końcu zacznie mieć problemy z wysławianiem się i koncentracją, oraz pamięcią.Gołota wypowiada się podobnie. Jeśli chcesz uprawiać boks i walczyć zawodowo musisz się liczyć z tym, że takie właśnie będą skutki. Wystarczy tylko poczytać o encefalopatii bokserskiej.
Proszę film z przed paru lat.
youtube.com/watch?v=Tt5obVu_fTE
Każdy bokser bo tylu odniesionych ciosach w końcu zacznie mieć problemy z wysławianiem się i koncentracją, oraz pamięcią.Gołota wypowiada się podobnie. Jeśli chcesz uprawiać boks i walczyć zawodowo musisz się liczyć z tym, że takie właśnie będą skutki. Wystarczy tylko poczytać o encefalopatii bokserskiej.
Proszę film z przed paru lat.
youtube.com/watch?v=Tt5obVu_fTE
Mam paru takich ziomków, wyprane mózgi od koksu, wódy i chuj wie czego jeszcze
Dajcie już spokój z tym gościem.
Coś mi się wydaje, że Binkowski w ciula leci i udaje, żeby być bardziej medialnym i zarobić więcej kasy
Ja tam bronić go nie będę, ale jak dla mnie dalej szczycicie się nie wiem elokwencją i studiami. Dla mnie spoko chłopak, pośmiać się chociaż przy nim można, a nie każdy tutaj zgrywa, że to poziom nie dla niego. Cóż mniej kija w dupie, lub nie wiem czego, no chyba, że się nie znam ;p ;] .
w tej swojej czarnej kamizelce to non stop był, na każdym ujęciu, jak wchodził na ring to też w niej. Jej nie zapomina nigdzie zabrać a jak przyleciał do Polski to dwa lewe buty do boksu wziął i musieli mu kupować nowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów