Elokwentne wypowiedzi Artura
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tego zjeba, szpilke, zimnocha wjebać do jednego wora i wypierdolić na sam środek oceanu. Jedyny polski pięściarz to Gołota.
youtube.com/watch?v=-3ywc_7_IE8 Gwiazda Hollywoodu
A pierdolcie pierdolcie hety internetowe
Wy jesteście śmieciami z forum, a on jest zawodnikiem, który startował na olimpiadzie i w życiu zrobił 100x więcej niż takie ciecie jak wy
Wy jesteście śmieciami z forum, a on jest zawodnikiem, który startował na olimpiadzie i w życiu zrobił 100x więcej niż takie ciecie jak wy
Tak to jest jak pół życia dostajesz na ringu po głowie. To samo ma Gołota,nie potrafi się wysłowić
Gościu od małolata mieszka za granicą
studiował w w miejsu gdzie edukacja jest na poziomie delikatnie wyższym niż w kraju Tuska. Całe życie dostawał po ryju.
Ma prawo tak się wypowiadać.
studiował w w miejsu gdzie edukacja jest na poziomie delikatnie wyższym niż w kraju Tuska. Całe życie dostawał po ryju.
Ma prawo tak się wypowiadać.
jeszcze parę lat, kilka razy dostanie wpierdol i będzie klepał jeszcze gorsze głupoty... o ile będzie mógł mówić
eee Ty no wiesz eee ale rozumisz eee ten, to co ja chciałem? język polski jest trudny i nie pierdolcie ze to wszystko wina przyjętych ciosów na głowę
Takie pierdolenie i usprawiedliwianie tego żałosnego półgłówka, że to niby od ciosów taki tępy jest. Owszem encefalopatia bokserska pojawia się u zawodowych bokserów, ale do tego ... trzeba kurwa walczyć. Przecież ten debil od 2008 roku miał ze 3 walki razem z Zimochem.
Oglądając walkę ze znajomymi, którzy co nieco o boksie wiedzą od praktycznej strony, mówią, że łoił ostro wódę i dragi, a kilka razy w tygodniu szpryca i siłownia. Wielu "sportofcuf" tego pokroju tak robi.
Skonczony kretyn, niech go Szpila przerucha i w ogóle niech się dwa pedały z Grodzką ustawią po kutasa w dupę
Oglądając walkę ze znajomymi, którzy co nieco o boksie wiedzą od praktycznej strony, mówią, że łoił ostro wódę i dragi, a kilka razy w tygodniu szpryca i siłownia. Wielu "sportofcuf" tego pokroju tak robi.
Skonczony kretyn, niech go Szpila przerucha i w ogóle niech się dwa pedały z Grodzką ustawią po kutasa w dupę
W ryj byście mu nie pociupali lamusiarskie hejtujące zjeby z forum. hah.
Raikiri73 napisał/a:
Ludzie jak byście dostali po ryju tyle co on w ringu to też byscie tak mowili.
Ile to jest to "tyle"? 19 walk na zawodowym? Czy te trochę w amatorskim, w ochraniaczach, po kilka rund.
Narkotyki i alkohol szkodzą.
Tego qrwa nie rozumiem. Przyjeżdża pozytywnie zakręcony koleś z innego kraju, innego folkloru, widać że cieszy się życiem, robi show o który chodziło organizatorom, widać że cieszy się z przyjazdu do ojczyzny... Ale w cebulandii gdzie każdy ustawowo musi być smutny i wkurwiony leci na niego hejt od razu. Mało inteligenty, pojebany.. Gościu szybciej mówi niż myśli ale taki jego urok, widać że dostał też parę ciosów ale tutaj trzeba go zjechać że tępy, nieskładnie mówi, no kurwa lingwiści znad zmywaka się odezwali ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów