📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żaden mix tylko nowa gra Bethesdy - Dishonored
Ale trailer klasa
Ale trailer klasa
ej ale to bedzie do kupienia? niedawno kupiłem sobie xboxa i wlasnie w cos takiego bym zagrał
tu kosmiczne auto
tutaj jakieś stare budowle
miecz
magia
co to kurwa jest? brakuje tylko nalotu niemców na miasto bombowcami He
tutaj jakieś stare budowle
miecz
magia
co to kurwa jest? brakuje tylko nalotu niemców na miasto bombowcami He
up: to się nazywa mniej wiecej "steampunk"
j2m2: gra pewnie wyjdzie na jesieni, albo później :<
j2m2: gra pewnie wyjdzie na jesieni, albo później :<
miał być sci-fi a to jakiś crap, brakuje jeszcze napoleona walczącego z armią imperium z gwiezdnych wojen.
j2m2 napisał/a:
ej ale to bedzie do kupienia? niedawno kupiłem sobie xboxa i wlasnie w cos takiego bym zagrał
Nie kurwa.
Robią sobie grę żeby pokazać ze są zajebiści i nie sprzedać jej nikomu.
Ten trailer mnie zachęcił :] Sobie będę musiał sprezentować tę grę. I Jeśli jest tak samo dobra jak reszta dzieł Bethesdy to będzie warto.
jak zwykle wyjdzie z tego shit :/
czy to kolejna z tych gier która gra się sama za siebie ?
Widzę część nieprzychylna klimatom steampunkowym a przypominam że świetna seria Thief jest właśnie w owych przedstawiona. Jestem też pewny że Bethesda nie da plamy.
Całkiem fajna, ale pewnie chcą 9rdzeni, 2 pizdyliony ramu i chuj wi jakiej grafy (
Faktycznie trailer wymiata, takie klimaty to ja lubię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów