Samolot Air China miał farta. Xiamen Gaoqi, Chiny
Samolot Air China miał farta. Xiamen Gaoqi, Chiny
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kapitan Wrona nie lubi gołębi?
[ Dodano: 2024-12-11, 14:03 ]
[ Dodano: 2024-12-11, 14:03 ]
Się zdublowało dla jego 🤦
Ciekawostka: Jest mała szansa na to, że ptaki uderzyły bezpośrednio w poszycie dziobu samolotu. Przy takiej masie i prędkości samolotu i jednocześnie niskiej masie ptaków oraz ich rozproszeniu najprawdopodobniej odbiły się od skompresowanego powietrza przed dziobem, co pozwoliło ptakom uniknąć nagłej śmierci. No, ale co fart to fart 😅
Ten samolot leci. Prędkością około 250kmh pewnie więc wcale nie z taką małą. Powietrze też ma swoją masę. W każdym bądź razie kto by się tam jakimiś ptakami przejmował
Piszę trochę nie na temat filmu, ale mam nadzieję że zadziała siła internetu i w sumie chuj wie skąd bierzecie niektóre materiały więc może i mi pomożecie
9.12 w Hiszpanii (malaga, granada) nie znam lokalizacji zginął mój znajomy na motorze w wypadku, poszukacie gdzieś w odmętach internetu jakich kolwiek informacji na ten temat? Ja szukałem ale nie mogę nigdzie znaleźć, z góry dzięki:D
Zginęła motocipa i po chuj drążyć?
Piszę trochę nie na temat filmu, ale mam nadzieję że zadziała siła internetu i w sumie chuj wie skąd bierzecie niektóre materiały więc może i mi pomożecie
9.12 w Hiszpanii (malaga, granada) nie znam lokalizacji zginął mój znajomy na motorze w wypadku, poszukacie gdzieś w odmętach internetu jakich kolwiek informacji na ten temat? Ja szukałem ale nie mogę nigdzie znaleźć, z góry dzięki:D
patrząc po " " na końcu komentarza myślę, że ruchał Ci kobiete