📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wsiur to jest tylko jeden, co bije z partyzanta
Tak wygląda walka ludzi cywilizowanych, uczcie się lewackie wymioty, to że ktoś mieszka w mieście nie czynie go cywilizowanym. Ostatnimi czasy jest wręcz przeciwnie.
Wiecie jak nazywa się ten utwór grany na fortepianie? Całkiem relaksujący.
Widać, że koleś ma siłę od ciężkiej pracy...pierdolnięcie konkret. W mojej rodzinnej wiosce były kiedyś dożynki gminne i był konkurs pchnięcia kulą, zgłosiło się z 30 osób, sporo 20-30 latków, siłownia non stop, muły, bice i te sprawy, a rozjebał ich w zawodach 60 letni rolnik, który całe życie zapierdala konkretnie...
Pięć razy musiał mu jebnąć, a nie wiemy czy i po tym ten drugi nie wstał.
Poza tym ten w czarnym gardę to chyba zostawił w domu.
Poza tym ten w czarnym gardę to chyba zostawił w domu.
Jak można wstać po takiej serii? Po co on wstawał? Raczej tylko po to, żeby sadole sie cieszyły.
@ up piernik01
Wstawał bo był uparty i są ludzie którzy nie odpuszczają do póki mogą wstać na nogi, gdyby każdy tak łatwo odpuszczał to byśmy dziś mówili po niemiecku albo po rosyjsku
Wstawał bo był uparty i są ludzie którzy nie odpuszczają do póki mogą wstać na nogi, gdyby każdy tak łatwo odpuszczał to byśmy dziś mówili po niemiecku albo po rosyjsku
gruby idzie jak taran
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów