📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten w kapturze postąpił słusznie
jak by Niemiec czy Rosja wkroczyli na polske to też bym tak się zachował, sportowcy by pouciekali do Stanów politycy na Karaiby a wy wielce patrioci zostali byście powyżnani
wtedy byśmy wrucili sobie na nasze ziemie
jak by Niemiec czy Rosja wkroczyli na polske to też bym tak się zachował, sportowcy by pouciekali do Stanów politycy na Karaiby a wy wielce patrioci zostali byście powyżnani
wtedy byśmy wrucili sobie na nasze ziemie
dobre i to jest prawdziwe 1:0
@ UpierdolonyStół
najpierw trzeba sie zając pisowskim scirewem i kurestwem co popiera ten antyPolski gnój.
najpierw trzeba sie zając pisowskim scirewem i kurestwem co popiera ten antyPolski gnój.
UpierdolonyStół i Miles87, czytając wasze wypociny jestem pewien że skończycie jak ostatnie ścierwa. Jeszcze brakuje kilku z waszego kręgu spierdolenia tak znanego na tym portalu i możecie się lizać po chujach na całego. A co do filmu, szkoda chłopaka, biały był
@cuurniprime
Nie dość że jesteś głupi to się grubo mylisz. ty już jesteś ścierwem więc w ten sposób raczej nie skończymy. Lizanie po chujach to twoje hobby. Co 2 zdanie i chłop jakieś gejowskie podteksty. Brawo pisiorku.
Nie dość że jesteś głupi to się grubo mylisz. ty już jesteś ścierwem więc w ten sposób raczej nie skończymy. Lizanie po chujach to twoje hobby. Co 2 zdanie i chłop jakieś gejowskie podteksty. Brawo pisiorku.
Miles87 napisał/a:
Brawo pisiorku.
Pokaż mi gdzie podałem swoje poglądy polityczne? Zaorałeś się facet, leć na parówki bo cię ubiegną biedna patologiczna jednostko.
@miles87
Przyznaj się ze robisz w DE na budowie za najniższa krajowa, stad twoja nienawiść do Polski.
Mogłeś skończyć podstawówkę to tez miałbyś szanse na prace w Polsce.
Pozdrawiam cieplutko!
A na video widoczna Patola.
Przyznaj się ze robisz w DE na budowie za najniższa krajowa, stad twoja nienawiść do Polski.
Mogłeś skończyć podstawówkę to tez miałbyś szanse na prace w Polsce.
Pozdrawiam cieplutko!
A na video widoczna Patola.
@cuurniprime
niestety sam się zaorałeś. Zaorałeś się głupotą ale to nie pierwszy raz w twoich marnych wypowiedziach.
@Lussy
a ty biedaku również w błedzie zabrakło ci jednej literki żeby trafić gdzie robię - zagadka dla ścierwa nie do rozwiązania.
niestety sam się zaorałeś. Zaorałeś się głupotą ale to nie pierwszy raz w twoich marnych wypowiedziach.
@Lussy
a ty biedaku również w błedzie zabrakło ci jednej literki żeby trafić gdzie robię - zagadka dla ścierwa nie do rozwiązania.
Miles87 Mam z ciebie ubaw po pachy kolego, widzę że nie zdążyłeś na parówkę i musisz odreagować Nie wiem jak trzeba być niedojebanym by pod takim filmem wpierdalać się z polityką i jeszcze tak się dawać podpuszczać. Nie zesraj się
@cuurniprime
nie będę już ci więcej odpisywał bo jesteś zbyt głupi. Twoje pierwsze zdanie skompromitowało cie już totalnie.
nie będę już ci więcej odpisywał bo jesteś zbyt głupi. Twoje pierwsze zdanie skompromitowało cie już totalnie.
Miles87 to taki dzban w dresiku który z 7 kumplami mieszka na pokoju (przypomnę ze w DE na budowie robi) to tak łatwo wydedukować czytając jego posty.
@Lussy
Zmień swoją 1 literke w nicku na taką co w alfabecie jest po o. Kolejna zagadk - pierwsza cie położyła.
Zmień swoją 1 literke w nicku na taką co w alfabecie jest po o. Kolejna zagadk - pierwsza cie położyła.
Miles87 napisał/a:
@cuurniprime
nie będę już ci więcej odpisywał bo jesteś zbyt głupi.
Nie będziesz mi już odpisywał bo jesteś tępy. Jedyne co potrafisz wymyślić to tekst "jesteś głupi" bo wciskam tobie i upierdolonemu kutasa do gardła za wpierdalanie się z polityką pod tematy z tym nie związane.. A teraz leć, podobno promocja na cebule jest w tesko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów