Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a tak prywatnie tą z najdłuzszymi włosami przecwelił bym w srakę..
honorowo przyjęła wyrok sądu koleżeńskiego... ciekawe tylko jakie miała zarzuty?
Niestety informacji brak
Co za niewychowane gówniary. Gdzie mój pas?
kociły cię koleżanki w liceum?
Bitwa a pobicie to taka mała różnica
W sumie, to nawet ciekawie by wyglądało np. "Pobicie o Pearl Harbor" czy "Pobicie pod Grunwaldem".
Bitwa a pobicie to taka mała różnica
Bitwa - walka
Oni ja bili ona walczyła o życie
Właśnie przez takie zachowanie jak jej, to oprawcy czują się bezkarni, bo ofiary nie chcą mówić innym.
Ty i te twoje pedalskie zapędy. Człowieku, to nie jest twój chłopak. Przypatrz się, to dziewczyna. Dziewczyny nie wali się w odbyt.
honorowo przyjęła wyrok sądu koleżeńskiego... ciekawe tylko jakie miała zarzuty?
Nie wiem co ona im zrobiła, ale żeby z własnej woli pozwalać się tak bić? Trzeba nie mieć godności. Już lepiej uciec, a potem zgłosić to wszystko policji, rodzicom czy nauczycielom.
Właśnie przez takie zachowanie jak jej, to oprawcy czują się bezkarni, bo ofiary nie chcą mówić innym.
Ty i te twoje pedalskie zapędy. Człowieku, to nie jest twój chłopak. Przypatrz się, to dziewczyna. Dziewczyny nie wali się w odbyt.
nie wiem, ile masz lat, ale uwierz mi na słowo, że większość które bzykałem się wali
wystarczyłby kutas i troszke słońca i byś szczała z podniecenia więc sie tak nie napinaj.
Laska bijąca laski? Brzmi jak doby wstęp do trójkąta...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów