Chuj wie o co poszło ale fajnie się to ogląda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Troche jak gra w dwa ognie, tylko krzesłami zamiast piłek
Pinkman idż już spać bo wrzucasz gówna jak zwykle. Cały sadistic dziś to twoje posty. Qrwa nagrody za to nie dostaniesz. Wydoroślej.
odezwal sie...
Kuuurwa.. przecież to szkoda krzeseł..
Trochę kiepsko.
Plastikowe krzesła mają 0,1 ataku i 2 do obrony.
Drewniane 15 i 20 i Shock Strike 999
Plastikowe krzesła mają 0,1 ataku i 2 do obrony.
Drewniane 15 i 20 i Shock Strike 999
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów