Film autorstwa CrusadeNR o Polskich żołnierzach dzielnie współbroniących miejskiego ratusza w Karbalii. To kolejny film który został usunięty bez jakiejkolwiek merytorycznej podstawy przez serwis JewTube. Jego kolejny profil został zawieszony a filmy usuwane. Promowanie Narodu Polskiego propagowanie uczuć patriotycznych BĘDZIE NADAL TRWAĆ!!!!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Film autorstwa CrusadeNR o Polskich żołnierzach dzielnie współbroniących miejskiego ratusza w Karbalii. To kolejny film który został usunięty bez jakiejkolwiek merytorycznej podstawy przez serwis JewTube. Jego kolejny profil został zawieszony a filmy usuwane. Promowanie Narodu Polskiego propagowanie uczuć patriotycznych BĘDZIE NADAL TRWAĆ!!!!!!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No, no. Całkiem fajny film, tylko trochę za mało opisów a za dużo akcji.
To wygląda jak by było zlepkiem filmów typu Helikopter w ogniu albo Battle of Haditha
Wycinki to tylko tlo tu chodzi o przekaz merytoryczny jesli sie nie myle !
NaughtyBear napisał/a:
Film autorstwa CrusadeNR (...) Promowanie Narodu Polskiego propagowanie uczuć patriotycznych BĘDZIE NADAL TRWAĆ!!!!!!
Znam profil CrusaderNR i to co piszesz jest prawdą.
Uczucia patriotyczne są "be" od kiedy żyjemy w Jewropie.
UE i TL jasno te sprawy przedstawiają.
Mamy być stadem bezmózgów, bez tożsamości narodowej i wiedzy o historii, co gimbusy już mają zaszczepione.
Na koniec cytat:
Cytat:
"Naród, który traci pamiec, przestaje byc Narodem –
staje sie jedynie zbiorem ludzi, czasowo zajmujacych dane terytorium".
Mam nadzieję, że większość wie, kto to powiedział.
A jeśli nie, to biada nam.
@up
Adolf Hitler?
Adolf Hitler?
ulthart napisał/a:
@up
Adolf Hitler?
Gdzie tam.
Ten zjeb nie wymyśliłby czegoś takiego.
Polak to powiedział.
Ech...
a mi się podoba
a napisze ktoś może co to za muzyka? ta 1 w kolejności
a napisze ktoś może co to za muzyka? ta 1 w kolejności
Jeśli iraccy żołnierze zaczynają znikać, to wiedz że coś się dzieje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów