📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
WKND napisał/a:
W Witnicy robią zielone piwo. Wygląda chujowo a smakuje jeszcze lepiej
To z ciebie musi być niezły smakosz jak porównujesz smak piwa do smaku chuja
Sstoumer napisał/a:
Jakim trzeba być przegrywam aby o laskę się bić
Przegrywem, aby później zaruchac 🥹 pizdy rządzą tym światem. Nic nie poradzisz
[ Dodano: 2024-11-01, 14:02 ]
saves napisał/a:
Wybierze i tak tego z większą kasą.
Jak leci na "władzę" i siłę, to pójdzie z kolesiem który w przyszłości jemu wpierdoli😅
najważniejsze to że dziewczyna ma obowiązek wybrać tego który wygra, tak będzie xD
@Velture
To się nie wyklucza. Nie od dzisiaj wiadomo, że parcie na władze mają zwłaszcza psychopaci i ludzie niedowartościowani.
To się nie wyklucza. Nie od dzisiaj wiadomo, że parcie na władze mają zwłaszcza psychopaci i ludzie niedowartościowani.
Żeby w ogóle się bić. Jak dla mnie to pokazanie swojej słabości i tego, że nie panuje się nad emocjami. W zasadzie udowodnienie wszystkim dookoła, że jest się łatwym do sprowokowania i jest się po prostu debilem. Z powodu błahej sprawy można zupełnie przypadkiem uderzyć kogoś tak, że dojdzie do urazu mózgu i skończymy w więzieniu za spowodowanie urazu ciała zakończonego śmiercią.
sadzac po fagasach mozemy sobie wypbrazic ta dziewczyne jako zwykle szlaufisko pierd****ne
A laska i tak się skurwi 😁
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów