Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Stachtypowacebula Wczoraj 15:34
"Hej górale nie bijta się ma góralka dwa warkocze podzielita się". Dziury też ma dwie a nawet trzy. Po co ta rywalizacja?
Zgłoś
Zinou0 Wczoraj 15:50 3
Insaner napisał/a:

Żeby w ogóle się bić. Jak dla mnie to pokazanie swojej słabości i tego, że nie panuje się nad emocjami. W zasadzie udowodnienie wszystkim dookoła, że jest się łatwym do sprowokowania i jest się po prostu debilem. Z powodu błahej sprawy można zupełnie przypadkiem uderzyć kogoś tak, że dojdzie do urazu mózgu i skończymy w więzieniu za spowodowanie urazu ciała zakończonego śmiercią.

Polać temu panu i jebać troglodytów .
Zgłoś
mun66 Wczoraj 16:11 1
w tym czasie wali ją ktoś trzeci.
Zgłoś
lysymisio6969 Wczoraj 16:19 1
Prosty napisał/a:

Jakim trzeba być zjebem by to nazywać bójka, tam jeden głaszcze drugiego xD

bo się pewnie o chłopka a nie o dziewczynę biją..
Zgłoś
grigori94 Wczoraj 17:47
WKND napisał/a:

W Witnicy robią zielone piwo. Wygląda chujowo a smakuje jeszcze lepiej

Najgorsze piwo jakie piłem w życiu 😅
Zgłoś
pAwko7 Wczoraj 17:53 1
Raczej jeden chłop jest bity tutaj
Zgłoś
CzarnyAdolf Wczoraj 18:37
Co to jest kobieta?
Narośl wokół cycków i cipki.
Zgłoś
Machol Wczoraj 18:41
Ja tu widzę jednego gościa, któremu - jeżeli powód zajścia jest autentyczny - uwidziało się, że pokaże że jest samcem alfa a samica będzie miała z tego powodu mokro. Jak trafiło na głupią pizdę dla której łobuz kocha najmocniej, to szczęście w nieszczęściu dla oklepanego, że nie będzie tracił na nią czasu.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
brylski11 Wczoraj 19:11
Sstoumer napisał/a:

Jakim trzeba być przegrywam aby o laskę się bić

Jak chcesz to bij się o chłopaka ... co kto lubi
Zgłoś
Tomix93 Wczoraj 19:17
Ale ruiny ja myślałem ze to będzie w Rosji akcja
Zgłoś
BambiPMT Wczoraj 20:16
Sstoumer napisał/a:

Jakim trzeba być przegrywam aby o laskę się bić

Wygrał patol, a laska przegrała życie.
Zgłoś
Starygrzyb Wczoraj 21:38
A ona i tak pójdzie z trzecim 🤣🤣
Zgłoś
fdfafasdasfafdaf Wczoraj 21:52
jak by Wam napisal ze sie bili o wasza stara tez byscie uwierzyli?

pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamie
w sumie jak wrzucasz nie chore to tez
Zgłoś
lysymisio6969 Wczoraj 23:41
CzarnyAdolf napisał/a:

Co to jest kobieta?
Narośl wokół cycków i cipki.

złośliwa narośl...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów