Każdy kto oglądał teledyski grupy Red Hot Chili Peppers musiał spotkać się z komentarzami o podobieństwie pomiędzy perkusistą Chadem Smithem, a aktorem Willem Ferrellem (polecam filmy z tym Panem). Oto fragment materiału z programu Jimmy'ego Fallona w którym panowie postanowili zrobić pokaz na perkusjach, a przy okazji RHCP wykonało cover fantastycznego utworu "don't fear the reaper" zespołu Blue Oyster Cult.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ma ktoś full wersje "we need more cowbell" ??? Nie mogłem znaleźć ostatnio na yt, krata browców dla znalazcy, dajecie sadole:P
no i z rozmachem, oglądasz i nie wiesz czego się spodziewać...
Fajnie, bo mimo lekkiego błaznowania zrobili to z kulturą. Pozazdrościć..
Fajnie, bo mimo lekkiego błaznowania zrobili to z kulturą. Pozazdrościć..
I te gitary na łaj faj
zajebista wstawka muzyczna, piwero!
@Mojoo znam jeden taki utwór w którym większość komentarzy tak brzmi, ale nie wiem czy o to Ci biega - zespół Queens of The Stone Age, a utwór Little sister. (tyle, że z technicznego punktu widzenia to jest jam block, a nie cowbell )
Will Farrel się pięknie nauczył udawać że umie grać. PLayback jak ch...
@RagicMabbit @wookashbe To jest program rozrywkowy, a nie muzyczne mam talent. Poza tym nie w tym rzecz, ale tłumaczenie tego co widzimy na ekranie mogłoby być żenujące.
@Mojoo
łap: screen.yahoo.com/more-cowbell-174128899.html
łap: screen.yahoo.com/more-cowbell-174128899.html
I jak można nie ogarnąć że to program rozrywkowy i przyjebać się że komik gra z playbacku. Litości
Gitary nie są na łaj faj tylko ewidentnie są podłączeni bezprzewodowymi systemami.
I jak można nie ogarnąć że to program rozrywkowy i przyjebać się że komik gra z playbacku. Litości
Za RHCP zawsze piwo. Co do Chada zdecydowanie jeden z lepszych garowych na mojej liscia razem z Johnem Dolymanem (system of a down ), Slimakiem (Acid Drinkers )Krzyzykiem ( Luxtorpeda ) i wieloma innymi perkusistami zajmuje podium.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów