📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ustawione w chuj ale jestem tak zjarany, że mnie rozbawiło za pierwszym razem.
turor napisał/a:
Wakacje.
Świadectwo z paskiem w tym roku miałeś ?
O mnie się nie martw. Do poprawki się ucz lepiej, trzeci rok w tej samej ławce kiblujesz i efektów brak.
ustawione jak pedalska dupa pod słoik który 5s później pęknie
Widać że fake biją się jak pedały, nawet jeśli to się działo na prawdę to i tak biją się jak pedały
Oni jebnięci, że takie fejki produkują, ale jeszcze bardziej ci, którzy to powielają w sieci.
[ Dodano: 2024-06-26, 18:36 ]
Velture napisał/a:
Ustawione w chuj ale jestem tak zjarany, że mnie rozbawiło za pierwszym razem.
Lecznicze toto masz? Podzieliłbyś się, lisku- chytrusku!
żmij napisał/a:
Lecznicze toto masz? Podzieliłbyś się, lisku- chytrusku!
A skąd Ty się urwaleś? Hibernacja? Na Zielony Temat masz receptę za stówę jak zdasz test (hehe), i kupujesz w Aptece na legalu. Jakieś 50 zeta za gram.
Will70 napisał/a:
A skąd Ty się urwaleś? Hibernacja? Na Zielony Temat masz receptę za stówę jak zdasz test (hehe), i kupujesz w Aptece na legalu. Jakieś 50 zeta za gram.
Jak słabszy temat(18%THC) płace 35 za gram
Verdi napisał/a:
Jak słabszy temat(18%THC) płace 35 za gram
Nie wiem czy mówisz o aptekach, bo wiadomo że ceny są różne w kraju. Ale generalnie ok. 700 zł za 15 g.
Raz zapłaciłem 250 PLN za 15g, bo termin mijał.
A jeśli o wolnym rynku, to wiadomo, że taniej, ale legal to legal.
bosch86 napisał/a:
Apteczniak ? Czy u dila ?
Medyk, w poznaniu jest apteka gdzie mają zawsze każdą moc w kilku odmianach, wchodzę jak do baru, podchodzę do aptekarki i mówię zaskocz mnie
Na tronie sam LeBron James we własnej osobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów