Dzwoni telefon. Posłanka odbiera i słyszy w słuchawce Janusza Weissa:
- Dzwonię do pani/pana w bardzo nietypowej sprawie.
hmm , teraz to mnie ujales za serce, gdzie jest powiedziane, ze wypowiedz merytorycznie poprawna musi zawierac polskie fonty?
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Chciałeś być fajny bo tekst którym się posłużyłeś jest fajny...niestety nie jest twojego autorstwa. Zaryzykowałeś ale ktoś namierzył źródło. Przyjmij to jak facet i przyznaj ze zerżnąłeś tekst od kogoś a przestań się rzucać i obrażać ludzi bo to w niczym ci nie pomaga.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz______________
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostanieszhahahha:D no to wlasnie pokazales komu tu kultury brakuje. wracaj do gimnazjum, tam moze bedziesz ludziom imponowal