Dzwoni telefon. Posłanka odbiera i słyszy w słuchawce Janusza Weissa:
- Dzwonię do pani/pana w bardzo nietypowej sprawie.
Dzień w dzień widać na sadolu tematy żywcem zerżnięte z innych serwisów, często bez podanego źródła. Gdy się na to zwróci uwagę, administracja ma to głęboko w dupie, bo przecież nie każdy czyta joemonstera, wykop, mistrzów itd. Więc nie rozumiem po co wklejasz takie zdjęcia, skoro autorzy mają wasze błogosławieństwo na plagiatowanie.
a czy gdzieś jest napisane że nie można się posługiwać czyimiś tekstami??
po drugie to była ironia, po trzecie ja nie muszę już próbować zabłysnąć. Ty za to swoimi bezsensownymi komentarzami próbujesz.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz
nie no pewnie, jak samemu myslec nie potrafisz, to wykorzystuj czyjes teksty. mnostwo ludzi sie wybilo na cudzych pomyslach. ale zalosne to to jest;p
"po drugie to byla ironia" ???? to byl sarkazm jak cos. i wiem, ze napisanie "to byla ironia" czesto ratuje kompletnie kretynskie wypowiedzi, ale w tym wypadku nic nie pomoze, bo to nic nie zmienia czy to byla ironia czy inny chuj.
po trzecie: nie musisz a probujesz i nawet sam nic nie wymyslisz zeby zablysnac. to na chuj to robisz?
na temat kopiowania z innych serwisów wypowiedziałem się tutaj, to jest też odpowiedź na twój post