Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zastanawiałem się wczoraj czy nie wrzucić. Oczywiście w Polsce jak w lesie nawet w kwestii prawa wynajmu i to wynajmujący ma dupochron niezależnie czy płaci i czy dba o mieszkanie. Te kurwy żyły tam jak menele przez 3 lata nie płacąc i musiał pojawić się dopiero ktoś z jajami jak ten exmiter by karaluchy wygonić.
Kiedyś myślałem, żeby kupić mieszkanie w kurniku i wynajmować, ale się zastanowiłem i stwierdziłem, że jednak nie, bo bym poszedł do więzienia.
Pamiętajcie sadole wynająć tak ale poprzez notariusza
Dokładnie - ze wskazaniem notarialnie lokalu do którego najemca spierdala w przypadku rozwiązania umowy z winy najemcy lub wypowiedzenia najmu zgodnie z umową przez wynajmującego.
Jak czytałem to można zrobić też tak, że zgłaszasz chęć remontu lokalu. Wpierdala się tam ekipa remontowa, demontuje okna i tyle by było z ich pracy. Gdyby śmiecie chciały zgłosić to do urzędu i dostałbyś wezwanie to tłumaczysz się nagłymi innymi wydatkami i brakiem funduszy na dalsze prace. Albo dogadujesz się z hydraulikiem lub elektrykiem, wystawiają Ci kwit o awarii i zagrożeniu przebiciem, zalaniem etc. i pozbawiasz ich mediów. Ogólnie to osobiście gdybym miał taką sytuację to bym chyba kurwy do lasu wywiózł i zakopał za takie skurwysyństwo.
ale tak swoja droga nie rozumiem, jak to jest wynajmowac i zyc w takim syfie?
Prawo powinno zezwalać na połamanie nóg po 3 miesiąc nie płacenia czynszu z oczywistym wypierdoleniem na zbity pysk tego samego dnia
w takiej sytuacji w piździe mam prawo .Bo to jest moje ! a nie ich za chabety wypad !
wystarczy wynajac pokoj a nie cale mieszkanie. W razie w mozesz sie wprowadzic i nie ma 'naruszenia miru...
Pokój zostawiasz sobie jako furtkę "Wejścia".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów