📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
typowy malomiasteczkowy ukladzik, dzieciak i stara kurew uwazaja sie za swiete krowy bo stary jest w strazy i kozaczy, tego juz sie wyplemic z lbow nie da. wyrwac chwasty to jedyne co by pomoglo
Panie Emilu niech Pan się nie da zastraszyć tej hołocie
Panie Emilu niech Pan się nie da zastraszyć tej hołocie
W sumie go zaatakowała to mógł użyc.
Ja: Bo to pojebane...
W sumie go zaatakowała to mógł użyc.
czy jakiś ekspert może mi przybliżyć autora? czemu wszyscy go tak hejtują z tą kamerą, rozumiem tą starszą panią i pana komendanta ale młody typek w aucie co zapieprza przez ulicę... jeszcze sie idiota wrocił po problemy...
To Pan Emil, pogromca fotoradarów i prześladowca strażników miejskich. Na jego widok srają w pory i uciekają. Pan Emil prowadzi bardzo dobrą działalność, mianowicie walczy ze źle ustawionymi fotoradarami i błędnymi fotkami z nich.
A ten młody czasem wcześniej nie przyjechał po tą babkę ? To nie synalek komendanta ?
I weź później człowieku nie powielaj stereotypów... Przecież jak nic elokwencja tego młodego patusa w audi ogranicza się do wydawania pieniążków rodziców i orania w polu, bo do tego się idealnie nadaje. Bluza NIKE90 i wszystko jasne. Baba również przyjebana hałasem, co to kurwa jest za jakaś pojebana wiocha? Spalić to wszystko w pizdu, żeby pomnik ruskim stawiać. Tfu!
Ktos wie moze czy Pan Emil, wrzucil ten filmik co mu jakas tam komendant sie pod kola rzucila i sprawe wytoczyli za potracenie?
pakicito napisał/a:
weź się przysłuż społeczeństwu i wypadnij z 10 piętra
tak jak się spodziewałem, klasyczny ból dupy jeśli skomentuje się coś nie zgodnie z ogólnie panującym przekonaniem, pozdrawiam spinaczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów