📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widać że małe przy drodze stoi to się bizon-mama wkurwia a tępy hamburger nie jest w stanie tego pojąć.
@up zgodzę się, że hamerykanie to idioci. Ale to jest droga i trzeba jechać. Myślisz, że ile by ludzie czekali aż małe bizony sobie pójdą?
Ten bizon jest bardziej wyluzowany od was. Nie każdy musi się śpieszyć i zapierdalać 1000000000000000000000000000000000km/h.
@KamiloRD
gdybyś zapierdałał w tempie które napisałeś, to nic by z ciebie nie zostało
capitan obivious!
ps. dziwne że bizon nie został na kotlety przerobiony
gdybyś zapierdałał w tempie które napisałeś, to nic by z ciebie nie zostało
capitan obivious!
ps. dziwne że bizon nie został na kotlety przerobiony
przycisnął by troche mocniej ten pedał po prawej, to wyszedł by bez szfanku, ale woli kręcić filmik i komentować jak debil.
"we're gonna die" mnie rozpierdala
Dymekx napisał/a:
@up zgodzę się, że hamerykanie to idioci. Ale to jest droga i trzeba jechać. Myślisz, że ile by ludzie czekali aż małe bizony sobie pójdą?
rusz łbem, normalny czlowiek jak juz zdecydowal sie ruszyc nie jechalby 5kmh tylko dodal gazu, a kratyn chcial udowodnic jak to "nic sie nie stanie" i jaki jest wyluzowany, a teraz auto u blacharza jest.. kretyn
Wybić wszystko do nogi i spokój. Gatunki wymierały przez miliardy lat i nagle człowiek na siłę stara się je ratować. Silny wypiera słabszego, takie jest prawo natury.
To, że możemy coś zrobić, nie znaczy, że powinniśmy.
Bo tak się składa, że akurat ludzkość jest gatunkiem, który powinien wyginąć w pierwszej kolejności.
Bo tak się składa, że akurat ludzkość jest gatunkiem, który powinien wyginąć w pierwszej kolejności.
dobrze że zasunął szybe hehehe, zkretyniały amerykanin, zasunie szybe i juz do ZOMBIE czy bizon nie zje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów