18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Bizon
m................i • 2012-11-04, 20:19
Miły filmik o kombajnie Bizon, historii związanej z nim i o tym co już mineło...
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-11-05, 12:12 1
Jakie Wały... to był prawdziwy hymn kombajnistów.
Zgłoś
Darson666 2012-11-05, 12:40
Mam to szczęście, że Vistulę widziałem na żywo...
Czy tylko ja mam wrażenie, że ten właściciel spędza ze swoim kombajnem zbyt wiele czasu?

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
dkmgtc88 2012-11-05, 13:17
To nie jest właściciel tylko osoba prowadząca program, występuje też w innych odcinkach min. o ciężarówkach STAR

To nie przezwisko, tylko nazwisko
Zgłoś
szaklowski 2012-11-05, 17:38
Heh pamiętam, jak kiedyś w wakacje wpadł w odwiedziny kuzyn z " miasta " Zobaczył BIZONA w akcji... zapytał mnie co to jest, a potem niestety przekonał się na swoim ciałku, jaką to cudeńko ma moc i do czego służy....
Zgłoś
John Deere 2012-11-05, 17:46
Fajny film chodź z bizonem nie miałem do czynienia od zawsze był Claas

jacek44 napisał/a:

Porażka, porażka i jeszcze raz porażka! Zemsta Stalina dosłownie! Jakbym dopadł tych konstruktorów, to bym im zaprojektował piękną śmierć w męczarniach, za te wszystkie godziny spędzone na naprawianiu, czy chociażby odtykaniu tej piekielnej machiny!

Jak kupiłeś z PGR to sie nie dziwie... hah nie ma to jak CLAAS ;d
Zgłoś
SemirN 2012-11-05, 17:49
ja widza że my spora ilosc rolników momy no sodisticu.
Zgłoś
grzechu86tonie 2012-11-05, 19:20
class do bizona to jak pszczólka przy szerszeniu.
Praca slinika w bizonie.... moze robic za kolysanke
Zgłoś
John Deere 2012-11-05, 20:12
Cytat:

class do bizona to jak pszczólka przy szerszeniu

No nie wiem, gdzie jest teraz claas a gdzie bizon ?
Zgłoś
aod244 2012-11-05, 21:26
Vistule wuja ma w stodole jeszcze nawet na chodzie jest.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów