...lub wspomagacz dla koszykarzy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tutaj widac ze w noge wchodzi maksymalnie z 10 drutów usztywniających a widziałem ziomusia co miał z 50 sztuk w sumie to cały ten osprzęt wyglądał jak Hellreiser, a pierwotnie coś mu tam spadło na ta noge i miał zmiażdżoną, 3 lata zrastania
Czego to Czarni nie wymyślą
21 = 3 * 7
Nostry napisał/a:
Normalna osteosynteza zewnętrzna. Widocznie problem był zbyt skomplikowany na zwykły gwóźdź śródszpikowy.
No... właśnie to miałem napisać...
On sobie noge wydluza , lamie sie noge i pomiedzy koscmi zostawia sie przerwe , i wmiare zarastania znowu sie rozsuwa . i pare cm uda mu sie podrosnac
to się nazywa "aparat Ilizarowa" i służy do unieruchomienia złamania poprzecznego kości długich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów