📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajne, fajne ! Dzięki za wrzutę.
Chujowe,chujowe ! Nie Dzięki za wrzutę.
co to kurwa za festiwal pedałów kurwa pytam sie
Ja nie uprawiam grapplingu z jednego powodu: jest dla mnie za trudny. Jak oglądam czasem KSW, to widzę, że dla nich także.
Pozdrowienia dla ludzi uprawiających JAKIKOLWIEK sport.
Wszystko fajnie,tylko te przytulanie się do chłopców...
Każdy z tych gości poskładałby cie pierdnięciem na 16 części, ale pedały, co nie?
Zamiast tego typka co na nim testują na początku powinien być najman - ten to by klepał
uczenie sie mma,bjj,boxu,mt itp z filmikow to tak jak walic konia i mowic ze sie ruchalo ...
Ale ok, może dostaniesz piwo, a może przy odrobinie farta kuflem -.- .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów