Kilka fotek po innej walce niż ww
Kilka fotek po innej walce niż ww
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FAME MMA to nie jest żadne MMA. To tak, jakby powiedzieć, że występujący w meczu Politycy vs. gwiazdy TVN to piłkarze. Fame też nie. Przejrzałam listę walk i ani jednego nazwiska z tej listy nie kojarzę. Nie wiem, kto takie coś ogląda.
czyli do wszystkich - zawodnikiem mma nie stajesz sie wtedy, kiedy trenujesz mma i startujesz z walkami za (gruba) kase, tylko wtedy kiedy justynka99 rozpoznaje Twoje nazwisko :v
ludzie ktorzy nigdy nic nie cwiczyli to nawet na fame mma rzadkosc. wiekszosc cos trenuje - chociazby te pol roku, nawet jesli tylko po to zeby przygotowac sie do gali - niektorzy faktycznie cos z tych treningow wyniesli i to pokazali. sa tez tacy ktorzy jednak maja za soba jakies wieksze sportowe doswiadczenie, chociazby kasjo i kilkanascie stoczonych walk bokserskich, czy nawet seksmasterka, ktora kiedys byla wicemistrzynia polski w zapasy. no i oczywiscie takich zawodnikow tam jest wiecej, ale sam wiekszosci nie znam.
podsumowujac, jest to i fame, bo kazdy z tych ludzi tam JEST znany, przynajmniej w internecie - to ze nie tobie, to nic nie znaczy. losowych ludzi za gruba kase tam nie biora. no i mma tez to jest, wiekszosc trenowala cos albo kiedys, albo trenuje teraz.
back to the kitchen
Mam wrażenie, że taki boks na gołe ręce to jest kariera na 4-5 walk, a potem ma się takie urazy w mózgu, tak rozjebaną gębę, że zostaje... no w sumie co? Nie sądzę, by była za to jakaś mega kasa, zostaje pakowanie żarcia w supermarkecie i spuszczanie się do swoich nagranych walk i męczenie znajomych tymi walkami i prowadzenie gówno fan page'a na facebooku.
czyli do wszystkich - zawodnikiem mma nie stajesz sie wtedy, kiedy trenujesz mma i startujesz z walkami za (gruba) kase, tylko wtedy kiedy justynka99 rozpoznaje Twoje nazwisko :v
ludzie ktorzy nigdy nic nie cwiczyli to nawet na fame mma rzadkosc. wiekszosc cos trenuje - chociazby te pol roku, nawet jesli tylko po to zeby przygotowac sie do gali - niektorzy faktycznie cos z tych treningow wyniesli i to pokazali. sa tez tacy ktorzy jednak maja za soba jakies wieksze sportowe doswiadczenie, chociazby kasjo i kilkanascie stoczonych walk bokserskich, czy nawet seksmasterka, ktora kiedys byla wicemistrzynia polski w zapasy. no i oczywiscie takich zawodnikow tam jest wiecej, ale sam wiekszosci nie znam.
podsumowujac, jest to i fame, bo kazdy z tych ludzi tam JEST znany, przynajmniej w internecie - to ze nie tobie, to nic nie znaczy. losowych ludzi za gruba kase tam nie biora. no i mma tez to jest, wiekszosc trenowala cos albo kiedys, albo trenuje teraz.
back to the kitchen
Zgodnie z tą teorią gwiazdy TVN i politycy to piłkarze. Grali w meczu z dużą ilością kibiców i dużymi wpływami z biletów (chociaż przeznaczonymi na inne cele), a każdy coś tam grał, chociażby na podwórku w dzieciństwie
@ cowboy
FAME MMA to maszyna do robienia pieniędzy a nie widowisko sportowe i tak powinno być traktowane jako SHOW. Zresztą nawet zestawienie przeciwników na tej gali odbywa się na zasadzie skandali i afer a nie umiejętności sportowych czy chociażby kategorii wagowych .
To, że ktoś trenuje mma nie oznacza, że jest zawodnikiem, a już na pewno start w gali FAME MMA nie oznacza, że jest się sportowcem
to akurat jest pojebane. Może miłe dla oka ale parę walk i emerytura, ryj do końca życia wygląda jak poskładany z puzli i pewnie nie jedna klepka się odlepi, a widownia zapomina po paru dniach/tygodniach.
Chuj ich obchodzi rozgłos, dostają za te walki w chuj pieniędzy, tylko to się liczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów