Czyli teaser od pierdolniętego ruska na Cayenne Turbo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Jaki tam piedrolnięty? Toć to zwykły burak, który myśli, że jak pocwaniakuje i wpiedoli się komuś przed maskę, to już jest zajebisty.
Nie mam szacunku do takich kierowców, pół biedy jak zabije siebie, gorzej jak zabije kogoś na pasach albo w innym aucie. Ciekawe czy wtedy będzie taki Black Devil...
BlAcK DeViL nie zyje od dawna. zginal na motorze. na r1 z tego co pamietam pod cysterne wjechal.
Kurwa znowu ta muzyka...odruch wymiotny tak jak przy 009 sound-cośtam z hujtuba
wiecie może co to za kawałek w tle leci ?
dobra już wiem jak ktoś chce wiedzieć to: Zack Hemsey - Mind Heist
dobra już wiem jak ktoś chce wiedzieć to: Zack Hemsey - Mind Heist
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów