Czyli teaser od pierdolniętego ruska na Cayenne Turbo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Kocham filmy tego typu
mikarosek5 napisał/a:
A przeczytaj komentarze z 2 strCo to za nuta ?
Po pierwsze nie jest ruskiem,
Po drugie zapierdala na torze a nie w ruchu ulicznym,
Po trzecie jedzie jak na rajdowca przystało a nie myśli jestem bogaty i mam dużą furę to mam wszystkich w dupie... i wszystko mi wolno bo jestem większy
Po pierwsze nie jest ruskiem,
Po drugie zapierdala na torze a nie w ruchu ulicznym,
Po trzecie jedzie jak na rajdowca przystało a nie myśli jestem bogaty i mam dużą furę to mam wszystkich w dupie... i wszystko mi wolno bo jestem większy
@up rzekł posiadacz golfiny? Ja też uważam, że Cayenne ani to Porsche, ani to SUV, ale jak by mi dali, to bym brał, i się nie pytał. Z moim chłopskim rozumowaniem, nie mam Igówna w żadnej postaci, ani 'markowych' cudów wianków, większość elektroniki by samsung, logitech, sharp, sony, hp, epson, , wiec zakres firm różny, ale wspólny mianownik to jakość/cena. I nie sapać mi o dużej literze. Za daleko mam do shifta, jasne?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów