📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na całym świecie można trafić na takie coś i nie potrzebny jest do tego black friday.
I tak dobrze bo zachowują stara cenę a nie jak u nas podwyższają np sprzęt elektroniczny o 200 żeby zejść 150 zł z okazji "black friday".
Sama nazwa BLACK friday nie kojarzy się z przecenami ale ze złodziejstwem
Sama nazwa BLACK friday nie kojarzy się z przecenami ale ze złodziejstwem
A tutaj paragon za ten sam dysk jaki u nich kupiłem ponad 2 mc temu bez żadnej promocji w sklepie stacjonarnym:
Chyba nic więcej nie muszę dodawać.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Teraz u nich black friday i 519zł za ten dysk.
A tutaj paragon za ten sam dysk jaki u nich kupiłem ponad 2 mc temu bez żadnej promocji w sklepie stacjonarnym:
Teraz u nich black friday i 519zł za ten dysk.
Kupujesz w euroagd? Widzę, że lubisz życie na krawędzi
Oni nie uznają, żadnych gwarancji, rękojmi. Odrzucają wszystkie reklamacje. Jak coś od nich się zjebie to albo sąd albo śmietnik. Innej opcji nie ma.
*Przecież nic nie piszą, że dysk niby taniej na blak frajdej.
Kupujesz w euroagd? Widzę, że lubisz życie na krawędzi
Oni nie uznają, żadnych gwarancji, rękojmi. Odrzucają wszystkie reklamacje. Jak coś od nich się zjebie to albo sąd albo śmietnik. Innej opcji nie ma.
*Przecież nic nie piszą, że dysk niby taniej na blak frajdej.
Czy ja wiem. Kiedyś kupiłem grę na ps3 i się wkurwiłem bo nie mogłem ustawić obrazu na 1080 tylko na 720 było. Bez szemrania pozwolili mi wymienić na inną grę. Później się okazało, że gra była w 1080i a ja zablokowałem w telewizorze przeplot obrazu
Czemu właśnie takim pokurwom UOKiK nie przypierdala kar? Bo powinni. I to takie, żeby cwaniaki się zesrali a inni potencjalnie się zesrali i nie odpierdalali takich manian
przypierdalają a nawet zachęcają żeby im robić donosy
Ciągle się dziwię, że ludzie dają nabrać się na ten niby black firday. Kilka miesięcy temu kupiłem ekspres do kawy za 2399 zł. Dzisiaj widziałem ten sam ekspres z metką 2599zł i z informacją, że promocja 200zł od ceny na metce.
Ludzie dopiero teraz się obudzili , że ich dymają na promocjach. Pracowałem w dużej sieci sklepów meblowych i tam dymało się klienta co 2 tygodnie przy każdej zmianie ceny. Nie było sytuacji żeby towar, nawet w promocji nie miał marży minimum 40%. My płaciliśmy 1500zl sprzedawaliśmy za 2000zl a w promocji był przeceniony z 3200zl. Teraz ludzie robią aferę bo sklep ich dyma jak jest black friday. Sklepy dymają klientów cały czas
Tylko w black friday widziałem przecietne buty skreslone z 450 zł i przecietne marynarki skreślone z 1000zł
Wchodzisz do takiego obuwniczego w galerii, a tam nike albo adki za 300-350zł. Wszystko niby spoko. gdyby nie ten napis 70% przeceny. hahaha.
Moja faktycznie kiedyś kupiła mi file z 90% przeceną, ale zapłaciła za nie 37,90 a nie kurwa cenę z kosmosu.
Moja faktycznie kiedyś kupiła mi file z 90% przeceną, ale zapłaciła za nie 37,90 a nie kurwa cenę z kosmosu.
Ja się zasadzałem od dłuższego czasu na pewien rower.
Cena katalogowa: 5000 zł (fikcyjna, tyle to by debil zaplacił, w szczycie sezonu)
Najtańsza znaleziona w necie cena w okresie wrzesień-wczoraj: 3700 zł
Cena w black friday (ten sam sklep co była dotychczas najniższa cena): 3600 zł.
Kupiłem. Uczucia mieszane. Z jednej strony, obniżka z okazji BF tylko 2,7% i gdyby nie to, że i tak miałem go kupić to taka obniżka nie skłoniłaby mnie do spontanicznego zakupu. Z drugiej strony zawsze to stówka do przodu zupełnie za darmo.
Cena katalogowa: 5000 zł (fikcyjna, tyle to by debil zaplacił, w szczycie sezonu)
Najtańsza znaleziona w necie cena w okresie wrzesień-wczoraj: 3700 zł
Cena w black friday (ten sam sklep co była dotychczas najniższa cena): 3600 zł.
Kupiłem. Uczucia mieszane. Z jednej strony, obniżka z okazji BF tylko 2,7% i gdyby nie to, że i tak miałem go kupić to taka obniżka nie skłoniłaby mnie do spontanicznego zakupu. Z drugiej strony zawsze to stówka do przodu zupełnie za darmo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów