Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W 2019 roku zostało w Polsce stwierdzonych 5 tysięcy rozbojów, wymuszeń rozbójniczych , kradzieży rozbójniczych. Czyli codziennie 13 osób dostawało wpierdol jak ten facet na filmie. To niewiele porównując do roku 2012 gdzie wpierdol dostawało dziennie 68 osób , albo 2000 r kiedy rozbojów było 55 tysięcy rocznie czyli średnio 150 dziennie.
1. Rozboje, kradzieże rozbójnicze i wymuszenia rozbójnicze wcale nie muszą oznaczać wpierdolu więc to nadużycie przy interpretacji tych statystyk.
2. Spadek liczby tych przestępstw jest odczuwalny i raczej u nas w kraju nie ma problemu z rozbojami i przestępczością pospolitą. Generalnie można czuć się bardzo bezpiecznie.
3. Ja jednak wolę, żeby mnie polski seba skroił jak już będę miał pecha a nie jakiś afroamerykanin. Nawet jeśli wydaje się to nielogiczne.
1. Rozboje, kradzieże rozbójnicze i wymuszenia rozbójnicze wcale nie muszą oznaczać wpierdolu więc to nadużycie przy interpretacji tych statystyk.
2. Spadek liczby tych przestępstw jest odczuwalny i raczej u nas w kraju nie ma problemu z rozbojami i przestępczością pospolitą. Generalnie można czuć się bardzo bezpiecznie.
3. Ja jednak wolę, żeby mnie polski seba skroił jak już będę miał pecha a nie jakiś afroamerykanin. Nawet jeśli wydaje się to nielogiczne.
Popieram, mnie kiedyś skroili i nie zostałem pobity, nikt nie kopał ani nie skakał mi po głowie. Tak, tak wiem jestem pizdą
Popieram, mnie kiedyś skroili i nie zostałem pobity, nikt nie kopał ani nie skakał mi po głowie. Tak, tak wiem jestem pizdą
Pizda by się nie przyznała.
W 2019 roku zostało w Polsce stwierdzonych 5 tysięcy rozbojów, wymuszeń rozbójniczych , kradzieży rozbójniczych. Czyli codziennie 13 osób dostawało wpie**ol jak ten facet na filmie. To niewiele porównując do roku 2012 gdzie wpie**ol dostawało dziennie 68 osób , albo 2000 r kiedy rozbojów było 55 tysięcy rocznie czyli średnio 150 dziennie.
no i co z tego jak to sie ma do filmiku ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów