Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa no ja pierdole whuj białych obok, jedna biała cipa siedzi, drugi obok był, nikt ale to nikt nie zareagował kurwa i potem tak jest ze czują się odważni, niech przyjedzie do Polski ten czarny śmieć zobaczył by jak się przyjmuje strzał z buta na ryj
Będąc w jułesej nie-kiwnął-bym-palcem by pomóc białej amerykańskiej kurwie. Głosują szmaty na partie które dają czarnym social i wspierają degenerację całych pokoleń czarnych, to niech wiedzą czym to się kończy. Dotkniesz takiego a pójdziesz siedzieć jak za...
Będąc w jułesej nie-kiwnął-bym-palcem by pomóc białej amerykańskiej kurwie. Głosują szmaty na partie które dają czarnym social i wspierają degenerację całych pokoleń czarnych, to niech wiedzą czym to się kończy. Dotkniesz takiego a pójdziesz siedzieć jak za...
Co ty pierdolisz? Czarnucha byś nie sklepał? za free?!?! ja bym nawet zapłacił
Kurwa no ja pierdole whuj białych obok, jedna biała cipa siedzi, drugi obok był, nikt ale to nikt nie zareagował kurwa i potem tak jest ze czują się odważni, niech przyjedzie do Polski ten czarny śmieć zobaczył by jak się przyjmuje strzał z buta na ryj
Bo nikt nie chce być oskarżonym o rasizm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów