18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
C................0 2020-08-31, 10:40 57
dlatego do tego gatunku trzeba napierdalać z ostrej a najlepiej zapalającej amunicji, wybić wszystkich czarnych skurwysynów co do jednego, bez wyjątków.
Zgłoś
Pasożyt 2020-08-31, 10:42 14
E tam, lodzik na zgodę i przez najbliższe 2-3 dni nie będzie jej kopał po ryju
Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-31, 10:46 77
Kurwa no ja pierdole whuj białych obok, jedna biała cipa siedzi, drugi obok był, nikt ale to nikt nie zareagował kurwa i potem tak jest ze czują się odważni, niech przyjedzie do Polski ten czarny śmieć zobaczył by jak się przyjmuje strzał z buta na ryj
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-31, 10:49 6
Bardzo cieszą mnie te filmy...Piwko.
Zgłoś
traf 2020-08-31, 10:57 6
Pralpunkt napisał/a:

Kurwa no ja pierdole whuj białych obok, jedna biała cipa siedzi, drugi obok był, nikt ale to nikt nie zareagował kurwa i potem tak jest ze czują się odważni, niech przyjedzie do Polski ten czarny śmieć zobaczył by jak się przyjmuje strzał z buta na ryj

przestań kreślić swoje internetowe fantastyczne wizje mogę się założyć że u nas by było podobnie
Zgłoś
C................s 2020-08-31, 10:58
A ta w różowej sukience to ręce wyciąga jak by mocą chciała czarnego odgonić
Zgłoś
olo_witek 2020-08-31, 11:02 14
traf napisał/a:

przestań kreślić swoje internetowe fantastyczne wizje mogę się założyć że u nas by było podobnie

To nie wiem w jakim ty mieście żyjesz ale u mnie nawet Parys bijący łaskę dostaje wpierdol bez pytania o co chodzi dodam że biały a co dopiero czarny
Zgłoś
nwonigers 2020-08-31, 11:03 2
traf napisał/a:

nie byloby. bo u nas za tym czarnym scierwem nie staloby 30 czarnuchow czekajacych na akcje. skad wiecie ze tak nie bylo? 1 malpa robi zamieszanie a przed sklepem cale stado moze stac i co ryzykowalbys zycie?
Zgłoś
Halman 2020-08-31, 11:06 10
traf napisał/a:

pozwolę sie nie zgodzić, moje miasto rodzinne;

Cytat:

Ochrona klubu biła ludzi krzycząc „wynocha! to jest lokal dla białych, a nie pieprzonych czarnuchów!".Właściciel, obsługa i klienci wszystko widzieli, wypuścili sprawców tylnym wyjściem, gdy wtargnęliśmy z policją! Klienci i właściciel zamknęli usta.

Europejski korpus solidarności... że to nie fejk jest i źródło
Zgłoś
dlwar 2020-08-31, 11:30 3
Widocznie zasłużyła sobie.
Zgłoś
zdun 2020-08-31, 11:52
ale jej wykurwił z klapka
Zgłoś
Elpolaco 2020-08-31, 12:35
Chyba cię pojebalo nie ma szans
traf napisał/a:

Zgłoś
sciagaszmajtkidlaruskich 2020-08-31, 13:26
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Bardzo cieszą mnie te filmy...Piwko.

oby czarnuch zgwalcil twoja typiarke na wakacjach w suwalkach
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-31, 14:02 2
sciagaszmajtkidlaruskich napisał/a:

oby czarnuch zgwalcil twoja typiarke na wakacjach w suwalkach

Musisz mieć czarnych przodków. Niemożliwe, żeby 100% białas był tak głupi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów