Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa no ja pierdole whuj białych obok, jedna biała cipa siedzi, drugi obok był, nikt ale to nikt nie zareagował kurwa i potem tak jest ze czują się odważni, niech przyjedzie do Polski ten czarny śmieć zobaczył by jak się przyjmuje strzał z buta na ryj
przestań kreślić swoje internetowe fantastyczne wizje mogę się założyć że u nas by było podobnie
przestań kreślić swoje internetowe fantastyczne wizje mogę się założyć że u nas by było podobnie
To nie wiem w jakim ty mieście żyjesz ale u mnie nawet Parys bijący łaskę dostaje wpierdol bez pytania o co chodzi dodam że biały a co dopiero czarny
nie byloby. bo u nas za tym czarnym scierwem nie staloby 30 czarnuchow czekajacych na akcje. skad wiecie ze tak nie bylo? 1 malpa robi zamieszanie a przed sklepem cale stado moze stac i co ryzykowalbys zycie?
pozwolę sie nie zgodzić, moje miasto rodzinne;
Ochrona klubu biła ludzi krzycząc „wynocha! to jest lokal dla białych, a nie pieprzonych czarnuchów!".Właściciel, obsługa i klienci wszystko widzieli, wypuścili sprawców tylnym wyjściem, gdy wtargnęliśmy z policją! Klienci i właściciel zamknęli usta.
Europejski korpus solidarności... że to nie fejk jest i źródło
Bardzo cieszą mnie te filmy...Piwko.
oby czarnuch zgwalcil twoja typiarke na wakacjach w suwalkach
oby czarnuch zgwalcil twoja typiarke na wakacjach w suwalkach
Musisz mieć czarnych przodków. Niemożliwe, żeby 100% białas był tak głupi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów