📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Reklama fajna, ale to tylko Treyach.
Poza tym zwątpiłem w CoDa po Modern Warfare 2.
Zresztą, nigdy nie byłem jego fanem
BF >all
Poza tym zwątpiłem w CoDa po Modern Warfare 2.
Zresztą, nigdy nie byłem jego fanem
BF >all
Koleś z FPSRussia nie jest Rosjaninem, akcentu wyuczył się od kolegi ruska, z którym pracował na warsztacie, czy coś w ten deseń. Tak czy siak, skubańcowi się nieźle udało zaistnieć - a sprzed działalności jako FPSRussia był 'kolesiem od let's play'ów'.. wkurwiał go brak realizmu w strzelankach, to zaczął się bawić ostrą.. ja też tak chcę..!
Co do gierki - i źle, i dobrze - pod względem ukochanego przeze mnie realizmu CoD leży w porównaniu do takiego MoH (taa, wersja 2010 jednak była wg mnie porządnie zrobiona, miała dobry, całkiem realistyczny scenariusz).. Mimo to.. w każdym siedzi taka chętka do zaistnienia w iście filmowej akcji.
Na grę nie czekam, wolę wziąć karabinek do ASG i usłyszeć świst pestek na żywo, a nie w głośnikach..
Co do gierki - i źle, i dobrze - pod względem ukochanego przeze mnie realizmu CoD leży w porównaniu do takiego MoH (taa, wersja 2010 jednak była wg mnie porządnie zrobiona, miała dobry, całkiem realistyczny scenariusz).. Mimo to.. w każdym siedzi taka chętka do zaistnienia w iście filmowej akcji.
Na grę nie czekam, wolę wziąć karabinek do ASG i usłyszeć świst pestek na żywo, a nie w głośnikach..
Pierdolicie, ja mam CoDy i BF2 i 3, strzelanka to strzelanka, chcę ponapierdzielać zombie włączam CoDa, chcę zagrać bardziej taktycznie włączam BF3 i tyle w temacie, wsadzacie wszystkie strzelanki do jednego worka...
Stryjek napisał/a:
Reklama ok, ale gra to gówno
Nie ma to jak oceniać coś jeszcze przed premierą. Jebany jasnowidz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów